Sport

Mitică Dragomir, premoniție pentru primul meci la EURO, România – Ucraina. „Arbitrii țin cu victimele întotdeauna”

Mitică Dragomir nu o vede pe România într-o poziție favorabilă după ce Ucraina s-a calificat la EURO 2024. Fostul șef LPF este de părere că "tricolorii" vor pierde primul meci.
02.04.2024 | 09:02
Mitica Dragomir premonitie pentru primul meci la EURO Romania  Ucraina Arbitrii tin cu victimele intotdeauna
Mitică Dragomir, prima reacție după calificarea la EURO 2024 a Ucrainei. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România se va duela în primul meci de la EURO 2024 cu Ucraina, iar Mitică Dragomir este de părere că “tricolorii” nu vor avea parte de un rezultat pozitiv. Motivul are legătură cu arbitrii.

Mitică Dragomir, premoniție pentru primul meci la EURO, România – Ucraina. “Arbitrii țin cu victimele întotdeauna”

Vecina noastră de la Nord se află în continuare în război cu Rusia. Astfel, datorită acestui lucru Ucraina ar putea avea un avantaj important în primul meci cu România de la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir este de părere că “tricolorii” vor pierde duelul cu ucrainenii prin prisma faptului că arbitrii vor ține cu victimele acestui meci, lucru care a mai fost demonstrat și în trecut.

“Nu e bine că am căzut cu Ucraina. Praf ne fac ăștia. La câți ucraineni sunt fugiți din țară, pot umple orice stadion din Europa. Este alt aspect.

ADVERTISEMENT

În afară de asta, ei sunt victime (n.r. din cauza războiului), iar arbitrii țin cu victimele întotdeauna”, a spus Dumitru Dragomir, la MAX Profețiile lui Mitică.

Dumitru Dragomir, analiză după România – Columbia 2-3

Dumitru Dragomir a analizat jocul României din meciul cu Columbia și este de părere că naționala lui Edi Iordănescu suferă în trei compartimente. Fostul președinte LPF nu a fost convins de prestațiile “tricolorilor” făcute la mijloc, în apărare și în atac.

ADVERTISEMENT

“Mi s-a părut că noi avem găuri numai în 3 compartimente. Noi avem găuri în apărare, la mijloc și la înaintare. Numai în 3 compartimente avem găuri și lipsă de valoare. În rest stăm bine.

(n.r. – Cel mai slab meci al lui Drăgușin?) Nu, nu. Dar Drăgușin nici nu poate să joace bine și nici Burcă cu cei doi mijlocași centrali în fața lor, care n-au scos de la adversari nimic. Marinii.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul dreapta a jucat binișor, că a strâns, mă refer la Moruțan. El și cu Rațiu au jucat binișor că s-au ajutat unul pe celălalt”, a mai spus fostul președinte LPF, în exclusivitate la MAX Profețiile lui Mitică.

Mitică Dragomir, prima reacție după calificarea la EURO 2024 a Ucrainei

ADVERTISEMENT