Sport

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 9 octombrie, ora 13:30! Horia Ivanovici, unu la unu cu Dumitru Dragomir

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 9 octombrie, ora 13:30. Horia Ivanovici va sta față în față cu inegalabilul Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc.
08.10.2023 | 18:57
MAX Profetiile lui Mitica luni 9 octombrie ora 1330 Horia Ivanovici unu la unu cu Dumitru Dragomir
MAX Profețiile lui Mitică, luni, 16 octombrie, ora 13:30. Horia Ivanovici va sta față în față cu inegalabilul Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir și HORIA IVANOVICI continuă spectacolul marca FANATIK, luni, 9 octombrie, ora 13:30. În platoul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică va fi prezent nimeni altul decât Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc. Show-ul este LIVE doar pe FANATIK.RO.

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 9 octombrie, ora 13:30!

MAX Profețiile lui Mitică revin în forță cu o ediție de top, luni, 9 octombrie, ora 13:30. HORIA IVANOVICI și Dumitru Dragomir vor schimba pase la firul ierbii, după o etapă de-a dreptul incendiară a campionatului românesc.

ADVERTISEMENT

Vor fi analizate în detaliu toate meciurile rundei, dar accentul se va pune pe victoriile destul de chinuite obținute de FCSB și Rapid. De ochiul vigilent al fostului șef de la LPF nu va scăpa nici derby-ul Dinamo – CFR Cluj.

”Oracolul din Bălcești” vine cu o serie de noi profeții după o nouă etapă scursă din acest sezon: cine se va bate pentru titlu, cine va lupta pentru supraviețuire, dar și jucătorul care se va remarca în noul sezon. Dezvăluiri savuroase și discuții incendiare într-o ediție de gală a emisiunii MAX Profețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

Emisiunea poate fi urmărită, ÎN EXCLUSIVITATE, pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO, în fiecare luni, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. În fiecare miercuri, emisiunea va rula, ÎN PREMIERĂ, pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK.

MAX Profețiile lui Mitică revin în forță, luni, 9 octombrie, ora 13:30

Așa că hai să aflăm împreună ce-o să fie, ce-o să fie pentru că… Mitică știe! Așa cum declara chiar el, „Nu pot să tac! Și nici Horia Ivanovici nu poate să tacă!”. Va fi analizată întreaga etapă din campionatul intern și vor fi prefațate duelurile naționalei României cu Belarus și Andorra, din preliminariile Euro 2025.

ADVERTISEMENT

MAX Profețiile lui Mitică nu pot fi altfel decât savuroase și…tăioase. HORIA IVANOVICI și Mitică Dragomir pun la cale la fiecare ediție o emisiune incendiară, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… ”omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, luni, 9 octombrie, de la 13:30, în exclusivitate la FANATIK!

Spectacolul marca FANATIK începe mai devreme de la ora 10:30 cu FANATIK SUPERLIGA, înainte de MAX Profețiile lui Mitică, cu mulți invitați de top. Super exclusivitățile și dezvăluirile incendiare vor fi ingredientele principale ale emisiunii. Invitații speciali ai lui HORIA IVANOVICI, alături de analiștii FANATIK SUPERLIGA, vor diseca în amănunt etapa a 12-a a campionatului intern.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți MAX Profețiile lui Mitică oricând vreți voi!

Emisiunea tip podcast MAX Profețiile lui Mitică poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:30, în direct și în exclusivitate pe site-ul FANATIK.RO. Momentele savuroase din emisiune vor putea fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe contul FANATIK de pe Tik-Tok.

Pentru a urmări emisiunea de pe telefon, televizor sau tabletă, e foarte simplu: tot ce trebuie să faceți e să deschideți site-ul www.fanatik.ro. Trebuie mai apoi să dați click pe fereastra emisiunii, în partea de sus a site-ului. Aici totul se va vedea perfect și veți putea vizualiza emisiunea fără probleme.

Trebuie să țineți minte că emisiunea e LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro, însă va rula și în premieră pe canalul de Youtube FANATIK (nu uitați să dați LIKE și SUBSCRIBE) pentru a primi notificări. Tot în premieră veți găsi emisiunea pe pagina de Facebook Horia Ivanovici (dați LIKE și URMĂREȘTE pentru a fi notificat când primește premiera), și pe pagina de Facebook FANATIK.

În fiecare luni, de la ora 13:30, HORIA IVANOVICI și Mitică Dragomir vă dau întâlnire, imediat după FANATIK SUPERLIGAMAX Profețiile lui Mitică este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului. MAX Profețiile lui Mitică are MaxBet ca sponsor principal, unul dintre coloșii din industria jocurilor de noroc din România.

Max PROFETIILE LUI MITICA - 9 octombrie 2023

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3...
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3 ani: „Dacă ai o proprietate, ai grijă de ea!”
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie....
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie. Durere fără margini
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din...
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din România
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Cum a murit de fapt Sfântul Andrei, apostolul devenit ocrotitorul românilor
Cum a murit de fapt Sfântul Andrei, apostolul devenit ocrotitorul românilor
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!