Sport

Mitică Dragomir, sfat pe patul de spital pentru Mititelu jr.: „Femei mai găsești, viață nu mai găsești”

Mitică Dragomir are un sfat de suflet pentru Adrian Mititelu Jr., care se află pe patul de spital de la Floreasca. Fostul șef de la LPF spune că nu trebuie să sufere din dragoste.
22.04.2024 | 14:55
Mitica Dragomir sfat pe patul de spital pentru Mititelu jr Femei mai gasesti viata nu mai gasesti
Mitică Dragomir, sfat pe patul de spital pentru Mititelu jr.: „Femei mai găsești, viață nu mai găsești”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. se află pe patul de spital din secția ATI, iar lumea sportului românesc și-a îndreptat gândurile către fiul patronului de la FC U Craiova 1948. Mitică Dragomir are un sfat pentru Adiță, care suferă pe plan sentimental.

Mitică Dragomir, sfat pe patul de spital pentru Mititelu jr.: „Femei mai găsești, viață nu mai găsești”

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 s-ar fi „otrăvit” cu un pumn de pastile, iar Adiță Mititelu a ajuns la spitalul Floreasca. Fostul acționar din Cetatea Bănie a trecut prin mai multe evenimente cu o încărcătură emoțională puternică în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Adiță Mititelu s-a certat cu Adrian Mititelu, iar în urmă cu câteva săptămâni s-a despărțit și de Oana Marica. Mitică Dragomir are un sfat pentru fiul patronului de la Craiova, după ce a auzit toate cele întâmplate.

„Îmi pare rău și acum fac apel la taică-su. Familia nu se destramă pentru interese sau orgolii. Copilul este copil, îl ajuți până mori, iar copilul te ajută până te cureți. Este chestie de educație, dar părintele e părinte.

ADVERTISEMENT

Nu poți să pui atâta presiune pe copil aiurea, chiar dacă a greșit și a ieșit în presă. Cum să îl faci praf? Copilul e copil, toți copiii greșesc. Am auzit că a clacat și din punct de vedere amoros, dar îi spun acum. Femei mai găsești, viață nu mai găsești”, a declarat Dragomir.

„Este plină lumea de femei, dar viață nu mai găsești! Tot ce poți să faci cu banii e foarte scump, tot ce poți să faci cu sănătate e foarte ieftin”

„Este plină lumea de femei, dar viață nu mai găsești. Găsești alta mai bună, mai frumoasă. Tot ce poți să faci cu banii e foarte scump, tot ce poți să faci cu sănătate e foarte ieftin. Dacă ești un om puternic, bineînțeles că suferi.

ADVERTISEMENT

Dacă ești îndrăgostit trebuie să mori? Oana Marica e șmecherită, tot ce mișcă în fotbal știu. Aud toate bârfele posibile. De două zile nu am fost la boschetărie, dar în seara asta e conferință de presă”, a încheiat Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică, show live pe FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni.

Mitică Dragomir a intervenit și în disputa Adiță – Adrian Mititelu

„Nu îl iubesc pe Mititelu, am fost prieten cu el și după dușman, dar nu l-am dușmănit. L-am văzut pe fiul lui când îi spunea câteva, iar eu în calitate de părinte am fost foarte deranjat. Indiferent ce se întâmplă nu îți ataci tatăl, nu îți ataci copiii.

ADVERTISEMENT

Nu îți vorbesc cu răutate, îți vorbesc ca un tată. Să te impaci cu tatăl tău și în viața ta să nu mai spui vreun cuvânt urât în lume. Dacă ai ceva să îi spui, îi spui în casă. Cum să iasă fiul meu să spună că sunt tâmpit și incompetent.

De ani de zile nu am greșit, a greșit pe banii lui. El a făcut banii, nu tu, dar tu îl cheltuiești. M-a deranjat”, spunea Dragomir la acea vreme.

ADVERTISEMENT