Sport

Mitică Dragomir, șocat când a văzut lotul României: “Dumnezeule! Sunt unii cu atâtea deficiențe”

Mitică Dragomir a rămas șocat când a văzut lotul României convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile din septembrie, din preliminariile Euro 2024.
06.09.2023 | 19:04
Mitica Dragomir socat cand a vazut lotul Romaniei Dumnezeule Sunt unii cu atatea deficiente
Mitică Dragomir a rămas șocat, când a văzut lotul României pentru „dubla” cu Israel și Kosovo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a rămas șocat când a văzut lotul României pentru „dubla” din septembrie, din preliminariile Euro 2024. Naționala lui Edi Iordănescu își continuă aventura în calificările pentru turneul final de anul viitor în compania Israelului (9 septembrie) și Kosovo (12 septembrie). „Oracolul din Bălcești” i-a criticat dur pe „tricolori”.

Mitică Dragomir, șocat când a văzut lotul României: “Dumnezeule! Sunt unii cu atâtea deficiențe”

Edi Iordănescu a anunțat lotul României pentru partidele cu Israel și Kosovo din preliminariile Euro 2024. Delegația „tricoloră” s-a reunit deja la Mogoșoaia în vederea pregătirii primului duel cu naționala lui Alon Hazan.

ADVERTISEMENT

Totuși, Dumitru Dragomir a contestat dur anumite alegeri ale lui Edi Iordănescu. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal i-a criticat la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ mai ales pe fundașii centrali.

„Mă uitam la echipa națională, asta pe care o face Edi. Doamne, Dumnezeule! Sunt unii cu atâtea deficiențe, nu le dau nume ca să nu-l influențez pe ăsta. Îți dai seama. Doamne, Dumnezeule! Mai ales fundașii centrali”, a spus Dumitru Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, verdict crunt pentru naționala României: „N-am văzut în viața mea o asemenea cădere”

Dumitru Dragomir consideră că echipa națională de fotbal a României are șanse să obțină victoria în meciul de pe Arena Națională cu Israel. Totuși, Mitică Dragomir a rămas șocat de căderea inexplicabilă a naționalei României din ultimul deceniu.

„Cu toate că un pic de echipă, bunicică, așa ca să bată Israelul, ar avea România. Sunt jucători, că nici Israelul nu dau pe afară. Ei (n.r. Israel) au crescut extraordinar în valoare, iar ei (n.r. România) au căzut de neconceput în ultimii 7, 8, 10 ani.

ADVERTISEMENT

N-am văzut în viața mea o asemenea cădere. Căderea cea mai bruscă din tot fotbalul mondial. Nici Africa, nimeni nu a căzut ca România”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Valentin Mihăilă, incert pentru România – Israel

Valentin Mihăilă a fost eroul României în remiza obținută la limită în Elveția, scor 2-2, în luna iunie. Fotbalistul Parmei a marcat o „dublă” pe finalul partidei și a adus „tricolorilor” un punct nesperat. Din informațiile FANATIK, Mihăilă este incert pentru duelul România – Israel de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu este sigur dacă-l poate folosi pe fotbalistul de 23 de ani în meciul cu naționala lui Alon Hazan, din cauza unor probleme medicale, contractură musculară.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se văd în fiecare luni, după FANATIK SUPERLIGA, LIVE, doar pe www.fanatik.ro, de la ora 13:15. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Dumitru Dragomir, șocat când a văzut lotul României

ADVERTISEMENT