Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce face România în dubla cu Israel și Kosovo: “Cu 6 puncte suntem calificați la Euro 2024”

Echipa națională a României își poate face viața ușoară în cazul unei duble de succes cu Israel și Kosova. Tricolorii sunt ca și calificați dacă reușesc să obțină cele 6 puncte puse în joc.
05.09.2023 | 21:09
Ce face Romania in dubla cu Israel si Kosovo Cu 6 puncte suntem calificati la Euro 2024
Cate PUNCTE face Romania dupa EURO DUBLA cu Israel si Kosovo. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România ocupă locul 2 în grupa preliminară pentru Euro. Echipa lui Iordănescu are 8 puncte în patru meciuri disputate și își joacă șansa la calificare în dubla cu Israel și Kosovo. Două victorii și două egaluri au tricolorii într-o grupă în care Elveția este lider cu 10 puncte.

România joacă cu calificarea pe masă

Iată că oamenii au ajuns la concluzia pe care am avut-o și noi. Fotbalul din Kosovo devine din ce în ce mai puternic. Sper să demonteze echipa națională a României în măsura în care se poate să demonteze imaginea pe care o avem acum și să spulberăm să câștigăm acest meci pentru că este foarte important”, a spus Cristian Balaj.

ADVERTISEMENT

 “Eu am spus de când s-a tras la sorți că ne vom califica de pe locul 2. Sper să rămân în grafic, să luăm 6 puncte din aceste 2 meciuri și suntem 95% calificați la Euro”, a declarat Dănuț Lupu în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

Primul meci al României este contra celor din Israel. Aflată pe locul 3 în clasament, adversara tricolorilor poate urca până pe locul 2 în cazul unei victorii la București. Meciul second va fi contra lui Kosovo. Cu doar trei puncte în patru partide, Kosovo își joacă ultima șansă la calificare.

ADVERTISEMENT

Israel și Kosovo, dubla decisivă la Euro

“Primul meci din grupă a fost Israel – Kosovo. A jucat Kosovo în Israel de am zis că e Barcelona cu Getafe. Ce meci frumos, ce ocazii, goluri anulate. Kosovo e o echipă imprevizibilă. Cu jucători care au venit în România și i-am făcut vedete. Cu jucători precum Krasniqi care a venit și se spunea că îl vrea Lazio după acea dublă.

A venit Rrahmani și a marcat patru goluri în două meciuri. Deci jucători buni. Jucători care joacă prin Spania, la Napoli, nu sunt o echipă slabă. Dar noi să ne focusăm la meciul cu Israel și după vedem ce se întâmplă”, a declarat Valeriu Răchită.

ADVERTISEMENT

“Aș merge pe patru puncte în astea două meciuri. Analizând adversarii, ce e trist pentru noi este că la orice echipă găsești un jucător care joacă la un nivel mai bun decât cel mai bun jucător al nostru. La Israel Solomon joacă la Tottenham, dincolo la Napoli.

La noi nu prea. Așa ca valoare a lotului nu suntem mai slabi ca ei, dar discutăm aici de individualități. Contează și faptul că în ultimii ani tinerii nu mai au idoli. Eu creșteam cu Mutu și Chivu, erau în vogă, acum nu prea mai avem fotbaliști la care să se uite cei tineri, a declarat Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Duminică urmează o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA de la 10:30.

1,97 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „1 solist” la meciul România – Israel

Cate puncte face Romania

 

ADVERTISEMENT