Sport

Dumitru Dragomir, mesaj dur în scandalul de dopaj al Simonei Halep: „I-aș da în judecată la toate tribunalele”

Dumitru Dragomir e exasperat că Simona Halep nu a primit încă verdictul și crede cu tărie că fostul lider mondial trebuie să caute dreptate peste tot.
06.09.2023 | 11:19
Dumitru Dragomir mesaj dur in scandalul de dopaj al Simonei Halep Ias da in judecata la toate tribunalele
Simona Halep ar putea primi 2 ani de suspendare. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a abordat din nou subiectul Simona Halep la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”, după ce a lansat o teorie a conspirației împotriva câștigătoarei de la Roland Garros și Wimbledon.

Dumitru Dragomir, indignat de modul în care a fost judecată Simona Halep: „Ce i-au făcut nenorociții ăștia!”

Dumitru Dragomir e de părere că Simona nu trebuie să se oprească din a-și face dreptate: „N-ați văzut ce s-a întâmplat cu doamna Halep? Domne, ce i-au făcut ăștia… Ce i-au făcut nenorociții ăștia! Eu i-aș da în judecată la toate tribunalele omenirii”.

ADVERTISEMENT

Nea Mitică a ținut să o felicite și pe Sorana Cîrstea pentru prestația de excepție de la US Open: „Dacă tot am ajuns și la tenis, ar trebui și „Sori” să fie felicitată pentru că este frumoasă, talentată și bine educată.

Eu le știu părinții și la una și la cealaltă. Halep are niște părinți admirabili! Părinții contează 100%! Sunt decisivi! Cu educație proastă de acasă, așa o duci toată viața!”, a mai spus fostul președinte al LPF, la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir își ridică pălăria în fața Simonei Halep: „A făcut cinste României”

Dragomir e de părere că familia are un merit uriaș în cariera Simonei Halep și a Soranei Cîrstea: „N-au părinții timp de tine să îți facă educația necesară sau să te țină în mână! Ai pierdut sau ai intrat în anturaj nenorocit, s-a terminat cu tine! Fetele astea amândouă, doamnele astea amândouă, au muncit nemaipomenit și fac cinste României”.

„Oracolul de la Bălcești” se teme că Simona Halep nu va mai putea reveni însă consideră că a fost un adevărat ambasador pentru țara noastră: „Chiar dacă prima n-o să mai joace, părerea mea e că a făcut cinste României și s-a auzit de România foarte puternic datorită Simonei Halep”. 

ADVERTISEMENT

Cine îi vrea răul Simonei Halep? „Totul e o făcătură!”

Dumitru Dragomir e convins că americanii au complotat împotriva campioanei noastre: „Faptul că suntem români! Măi frate: partenerul nostru strategic cine este? Americanii? De ce românii nu au intrare în America și ungurii au? Care e diferența?! Noi suntem o țară parteneri cu ei, cea mai importantă țară a Europei, că suntem la graniță cu Balaurul, iar nouă nu ne dau. Ai mai pomenit așa ceva?! Hai să-i întrebăm pe conducătorii noștri!

Această doamnă, Halep, datorită faptului că e prea cuminte… Bă, noi românii suntem prea umili! Și cuminți de n-ai văzut! Bă, o doamnă! Noi, poporul nostru, suntem prea umili!

ADVERTISEMENT

Comitetul Olimpic din România trebuia să se ducă să facă grevă în față la tribunal! Și s-ar putea să fie totul o făcătură! S-ar putea chiar să fie cineva care i-a întins această cursă. A deranjat pe cineva! Fii atent ce spun!”.

„MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” e live pe homepage-ul FANATIK, în fiecare luni, de la ora 13:15. Emisiunea poate fi urmărită și în „reluare”, pe Facebook și YouTube, în fiecare miercuri, de la ora 10:30.

Dumitru Dragomir o sfătuiește pe Simona Halep să meargă până în pânzele albe pentru dreptate

ADVERTISEMENT