Sport

Mitică Dragomir, verdictul final în lupta la titlu din SuperLiga. Pe cine vede campioană

Mitică Dragomir a dat verdictul final în lupta la titlu din SuperLiga. Fostul președinte LPF a spus pe cine vede campioană în acest sezon.
15.12.2023 | 07:10
Mitica Dragomir verdictul final in lupta la titlu din SuperLiga Pe cine vede campioana
Mitică Dragomir a dat verdictul final în lupta la titlu din SuperLiga. Fostul președinte LPF a spus pe cine vede campioană în acest sezon.
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a dat verdictul final în lupta la titlu din SuperLiga și a spus pe cine vede campioană în acest sezon. Fostul președinte LPF mizează pe două dintre cele mai valoroase formații din România. Este vorba despre echipele care s-au duelat cel mai mult pentru prima poziție în ultimii ani.

Mitică Dragomir, verdictul final în lupta la titlu din SuperLiga

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a dat verdictul final în lupta la titlu din SuperLiga și a ales campioana din acest sezon. Fostul președinte o vede pe FCSB ca fiind formația câștigătoare. Omul de afaceri susține că meritul va fi al lui Gigi Becali pentru această reușită.

ADVERTISEMENT

“Becali (n.r. câștigă campionatul) și cred că îl cheamă și Burleanu să îi dea carnetul de antrenor. Îl face și antrenor emerit. Pe Gigi nu îl scoți din apele lui. Poate să câștige, poate să piardă el e același.

Nu poate să îl influențeze nimeni, nici verii lui care sunt tobă de fotbal. Nimeni din jurul lui. Îi mai ascultă pe Meme și pe Argăseală din când în când, îi mai întreabă. Și mai are doi oameni loiali lângă el. Pe Luțu și pe Marius (n.r. Ianuli)”, a spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Rivala FCSB-ului pentru primul loc: “Dacă ia doi jucători, ia campionatul”

CFR Cluj este formația pe care Mitică Dragomir o vede ca rivala celor de la FCSB pentru primul loc. La MAX PROFEȚILE LUI MITICĂ, fostul președinte LPF este de părere că Neluțu Varga are nevoie de doar două transferuri pentru a câștiga campionatul. Ambele mutări ar trebui făcute de la U Cluj.

“Nu face nimic (n.r. cu cele 7 transferuri). Ca să iei campionatul la Cluj, trebuie să ia doi fotbaliști. Să îl ia de la U Cluj pe Chipciu și încă un fotbalist la mijloc, Nistor. Dacă îi ia pe ăștia doi poate să ia campionatul. Cu experiența îi omoară. Nu ai văzut ce bine sunt pregătiți de Neluțu”, a mai spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir laudă mutările făcute de Gigi Becali

Dumitru Dragomir consideră că venirile lui Luis Phelipe și Baba Alhassan vor fi de bun augur pentru FCSB: “Amândoi transferuri bune. Bune, încă o dată spun”.

Neluțu Varga i-a transmis în direct la FANATIK SUPERLIGA lui Gigi Becali să îi trimită oferta pentru Ermal Krasniqi, însă fostul președinte al LPF crede că ar fi o greșeală: “Krasniqi pe care l-ai făcut tu nu este transfer bun pentru Steaua (n.r. FCSB). Pentru că acolo are doi care sunt mai buni decât Kransiqi”.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Pe cine vede Mitică Dragomir campioana SuperLigii