Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mitriță sau Bauza? Sorin Cârțu a analizat duelul decarilor în derby-ul Craiovelor

Sorin Cârțu a analizat duelul decarilor dintre Alex Mitriță și Juan bauza din derby-ul FC U Craiova 1948 - Universitatea Craiova, scor 1-2.
11.03.2024 | 14:35
Mitrita sau Bauza Sorin Cartu a analizat duelul decarilor in derbyul Craiovelor
Mitriță sau Bauza? Sorin Cârțu a analizat duelul decarilor în derby-ul Craiovelor. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Alex Mitriță și Juan Bauza s-au întâlnit în derby-ul FC U Craiova – Universitatea Craiova, iar Sorin Cârțu a analizat evoluția „decarilor” din Cetatea Băniei. Specialistul FANATIK spune că „Piticul atomic” poate deveni și o soluție pentru națională.

Sorin Cârțu a analizat duelul Mitriță – Bauza din derby-ul Craiovelor: „A fost catalizatorul echipei”

Alex Mitriță a marcat un gol splendid în derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova și a tras din greu să câștige cele trei puncte cu rivalii din oraș. „Piticul atomic” a ajuns la 11 goluri marcate în „alb-albastru”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a analizat duelul „decarilor” dintre Alex Mitriță și Juan Bauza, iar câștig de cauză a avut mijlocașul Universității Craiova. „Sorinaccio” a rămas impresionat de golul marcat, dar și de atitudinea din repriza secundă și spune că poate ajunge la națională.

„Mitriță a marcat și golul, Bauza în prima repriză s-a mișcat mai bine decât Mitriță, care a făcut o repriză slabă. În repriza a doua a fost catalizatorul formației, l-am văzut mult mai montat și am văzut și descătușarea atunci când a dat golul, a ales o soluție pe care aș fi vrut să o văd și cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Execuția este și facilitată de portar, nu avea voie să iasă din poartă. Să le joace pe amândouă, în momentul în care Mitriță le joacă pe amândouă nu mai vorbim că Universitatea joacă bine o repriză și una joacă prost.

Este clar că depindem de starea de spirit și forma lui sportivă, atunci sigur că este un plus pentru Craiova, dar poate să fie și pentru echipa națională”, a spus Cârțu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, despre Alex Mitriță: „Adevărat fabulos”

Mihai Rotaru a vorbit după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1. Finanțatorul „alb-albaștrilor” este impresionat de atitudinea și evoluția pe care „Piticul atomic” a arătat-o cu rivalii din oraș.

”Trebuie să observăm atitudinea lui Mitriță. De cât efort depune pe teren, pentru că la el realizările vin de la sine. Este important să arate atitudine și determinare.

ADVERTISEMENT

Nivelul lui va crește. Este un jucător cu adevărat fabulos, golul și el fabulos. Atitudinea este marele câștig al lui Alexandru Mitriță. Are o atitudine de lider, care poate trage echipa după el.

Este fabulos, a dat un lob cu piciorul slab, piciorul stâng. Toată strategia noastră este făcută pentru podiumul ligii întâi și pentru Cupa României. Este foarte foarte greu să ne gândim la campionat. Dar ambiția noastră este să terminăm pe podium”, a spus Mihai Rotaru.

Sorin Cârțu i-a analizat pe Mitriță și Bauza în derby-ul Craiovei

ADVERTISEMENT