Fotbal international

Al Hilal va juca finala mică de la CM al Cluburilor 2019! Echipa lui Răzvan Lucescu se va duela cu Monterrey pentru medalia de bronz

18.12.2019 | 21:20
Al Hilal va juca finala mica de la CM al Cluburilor 2019 Echipa lui Razvan Lucescu se va duela cu Monterrey pentru medalia de bronz
ADVERTISEMENT

Al Hilal continuă parcursul la Campionatul Mondial al cluburilor. Chiar dacă a fost învinsă de Flamengo, câştigătoarea Copei Libertadores 2019, formaţia antrenată de Răzvan Lucescu mai are şanse la medalia de bronz.

UPDATE, 18 decembrie, ora 21:20 / Liverpool a învins-o pe Monterrey, scor 2-1, iar mexicanii se vor duela cu Al Hilal în finala mică. Meciul este programat să se dispute sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 16:30. Liverpool va juca finala mare cu Flamengo în aceeaşi zi, dar de la ora 19:30.

ADVERTISEMENT
  • Al Hilal – Monterrey (21 decembrie, ora 16:30)
  • Liverpool – Flamengo (21 decembrie, ora 19:30)

UPDATE, 17 decembrie, ora 21:20 / Al Hilal a fost învinsă de Flamengo, scor 1-3, în prima semifinală de la CM al cluburilor. Echipa lui Răzvan Lucescu va trebui să se mulţumească doar cu finala mică, în care se va decide cine va primi medalia de bronz. Meciul se va disputa sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 16:30, cu pierzătoarea dintre Liverpool şi Monterrey.

  • Al Hilal – Flamengo 1-3
  • Liverpool – Monterrey 2-1
  • finala mică (21 decembrie, ora 16:30)
  • finala mare (21 decembrie, ora 19:30)
ADVERTISEMENT

ŞTIRE INIŢIALĂ – 24 noiembrie

Returul cu Urawa Red Diamonds din finala Ligii Campionilor Asiei a avut o miză dublă pentru Răzvan Lucescu şi Al Hilal. Saudiţii au câştigat trofeul AFC Champions League şi vor avea un loc asigurat la Campionatul Mondial al cluburilor.


UPDATE, 24 noiembrie, ora 13:56 / Al Hilal a câştigat Liga Campionilor Asiei şi va participa în turul 2 al Campionatului Mondial al Cluburilor. Formaţia lui Răzvan Lucescu se va duela cu Esperance de Tunis, câştigătoarea Ligii Campionilor Africii. Dacă va trece de tunisieni, Al Hilal va juca împotriva lui Flamengo, echipă care a câştigat sâmbătă Copa Libertardores. În cazul unei prezenţe în finale, echipa antrenorului român ar putea să aibă un meci de zile mari cu Liverpool, echipă care are asigurat locul în semifinalele CM al Cluburilor. Programul echipei lui Răzvan Lucescu la CM al cluburilor:

ADVERTISEMENT
  • Al Hilal – Esperance Tunis la 14 decembrie, ora 16:00 (ora României)
  • posibilă semifinală cu Flamengo la 17 decembrie, ora 19:30
  • posibilă finală cu FC Liverpool la 21 decembrie, ora 19:30

Răzvan Lucescu şi Al Hilal, posibil duel cu Liverpool la CM al Cluburilor în cazul unei victorii în finala Ligii Campionilor Asiei

Răzvan Lucescu şi Al Hilal au nevoie de cel puţin o remiză în returul cu Urawa Red Diamonds pentru a câştiga Liga Campionilor Asiei. În acest scenariu, formaţia antrenorului român se va califica în turul 2 al Campionatului Mondial al Cluburilor. Astfel, saudiţii ar urma să joace împotriva tunisienilor de la Esperance de Tunis, câştigătoarea Ligii Campionilor Africii.

ADVERTISEMENT

În semifinale, Al Hilal ar urma să întâlnească echipa care va câştiga Copa Libertadores. Finala pentru trofeul suprem continental din America de Sud se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, între Flamengo şi River Plate. A doua semifinală a CM al cluburilor este programată între Liverpool şi echipa care se va impune în turul 2: Monterrey – Al Sadd sau Hienghene Sport.

Răzvan Lucescu nu ar fi singurul român de la Campionatul Mondial al Cluburilor

România are deja trei reprezentanţi la Campionatul Mondial al cluburilor, competiţie care se va desfăşura între 11 şi 21 decembrie în Qatar. Ovidiu Haţegan şi tuşierii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe vor face parte din singura brigadă de arbitraj din Europa.

Al Ain este singura echipă din Asia care a ajuns până în finala Campionatului Mondial al Cluburilor, performanţă realizată la ediţia din 2018. Formaţia din Emiratele Arabe Unite a fost învinsă de Real Madrid, scor 4-1, în ultimul act al competiţiei. Dacă va obţine calificarea la CM al Cluburilor, Al Hilal va încasa cel puţin 1.000.000 de euro de la FIFA.

ADVERTISEMENT