Sport

Miza pe cartonașe i-a adus un câștig uriaș la pariuri! Aproape 9.000 de lei încasați doar din super bonus

Dacă e miercuri sunt cartonașe. Așa s-ar putea intitula biletul care i-a adus unui parior un câștig extraordinar cu doar 10 meciuri jucate.
19.01.2023 | 13:49
Miza pe cartonase ia adus un castig urias la pariuri Aproape 9000 de lei incasati doar din super bonus
Dacă e miercuri sunt cartonașe. Așa s-ar putea intitula biletul care i-a adus unui parior un câștig extraordinar cu doar 10 meciuri jucate. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La doar o săptămână după ce un alt inspirat parior a pus mâna pe o adevărată avere, a venit rândul și omului nostru care a știut să-și aleagă partidele cu măiestrie.

A câștigat o mică avere la pariuri cu ajutorul cartonașelor

A fost o zi cu foarte puține cartonașe în întâlnirile din Europa, exact așa cum și-a dorit și a anticipat un parior foarte inspirat. A ales 10 evenimente, în 9 a mizat pe cartonașe și în unul pe goluri, și a înregistrat un câștig care îi face începutul de an mult mai senin.

ADVERTISEMENT

Cu o miză de 200 de lei la o cotă de 179.69, omul nostru a dat o adevărată lovitură. Un bilet câștigător, de 44.922,94 de lei. Dar 20 la sută din această sumă, 8,984.59 de lei, i-a încasat doar prin superbonus. Superbet oferă cele mai tari bonusuri, așa că nu mai aștepta. Fă-ți cont și arată că și tu ești inspirat!

Primele două meciuri de pe bilet au venit din campionatul Belgiei, Oostende – Antwerp și Cercle Brugge – Union Saint-Gillois, în care la fiecare a mizat sub 5,5 cartonașe. Totul a fost extrem de clar pentru că în total în ambele partide s-au acordat doar două avertismente.

ADVERTISEMENT

Același pronostic a ales și pentru trei întâlniri din Cupa Spaniei, Sporting Gijon – Valencia, Betis – Osasuna și Athletic Bilbao – Espanyol. Toate s-au înverzit, deși întâlnirea de pe Sam Mames i-a dat mari bătăi de cap, arbitrul oprindu-se cu greu la 5 cartonașe galbene.

cartonașe câștig pariuri

Cele mai mari emoții le-a avut în Cupa Angliei

Începutul era promițător, iar speranțele pentru câștigul de peste 366.000 de lei începeau să apară. Și nu uitați nici de bonusul pe care Superbet i l-a oferit cu mare generozitate. Profitați și voi acum de el, iar câștigurile pe care le veți obține la pariuri vor crește substanțial.

ADVERTISEMENT

Tot din Cupa Spaniei, pariorul a ridicat puțin miza și a mers pe sub 6,5 cartonașe la Levante – Atletico Madrid, știind jocul agresiv al formației lui Diego Simeone. Nu a fost însă cazul de această dată, partida încheindu-se cu doar două avertismente. Tot pe sub 6,5 a mizat și la Supercupa Italiei și totul a fost în regulă. Deși era vorba de derby-ul milanez, faptul că Inter a dominat autoritar a fost de ajuns să calmeze spiritele.

Finalul biletului a venit din Anglia. Cu sub 4,5 cartonașe la restanța Crystal Palace – Manchester United, omul nostru a stat liniștit pentru că s-au dat doar 3 avertismente. La rejucarea Leeds – Cardiff din Cupa Angliei a schimbat strategia și a ales varianta ”ambele marchează” și era să o dea de gard. Gazdele au condus 5-0 până spre final, dar dubla lui Callum Robinson l-a ajutat să bage în buzunar o sumă frumoasă.

ADVERTISEMENT

cartonașe câștig pariuri

Pariorul nostru super inspirat, dar și foarte curajos, a dat o adevărată lovitură la pariuri cu un bilet pe care mulți l-ar putea gândi. Norocul i-a surâs, dar asta și pentru că a știut să profite din plin și de bonusurile pe care Superbet le oferă cu mare generozitate. Faceți și voi același lucru, ca să vă măriți substanțial profiturile de pe biletele câștigătoare.

ADVERTISEMENT