Sport

Miza pe goluri i-a adus un câștig uriaș la pariuri! Peste 7000 de lei încasați doar din super bonus și cote bifate la ultima fază!

Un parior inspirat a avut un weekend foarte bun și a dat lovitura cu un bilet pe goluri. A câștigat 31.674 lei, dintre care peste 7.000 doar din Superbonus
28.10.2021 | 15:07
Miza pe goluri ia adus un castig urias la pariuri Peste 7000 de lei incasati doar din super bonus si cote bifate la ultima faza
Miza pe goluri i-a adus un câștig uriaș! Peste 7000 de lei doar bonusul oferit pentru un bilet special
ADVERTISEMENT

A fost un weekend cu foarte multe goluri în campionatele din Europa, exact așa cum și-a dorit și a anticipat un parior foarte inspirat. A ales 11 evenimente în care a ales că se va marca în ambele reprize și i-a ieșit!

Cu doar 50 de lei miză, omul nostru a dat o adevărată lovitură. Un bilet câștigător, de 31.674 de lei. 30 la sută din această sumă, 7.309 lei i-a încasat doar prin superbonus. Superbet oferă cele mai tari bonusuri, așa că nu mai aștepta. Fă-ți cont și arată că și tu ești inspirat!

ADVERTISEMENT

Primele emoții pentru pariorul care a luat 31.674 de lei. Salvat în minutul 90+5 de un gol marcat de Spezia

Biletul a început în Bundesliga, un campionat în care se marchează mult, cu partida Mainz – Augsburg. Un 4-1 liniștor, în care golurile nu s-au lăsat prea mult așteptate în niciuna dintre reprize.

Primele mari emoții au venit de la partida Sampdoria – Spezia. Gazdele au avut 2-0 la pauză și părea că acesta va fi și scorul final. Spezia a marcat la ultima fază, în minutul 90+5 și a salvat biletul!

ADVERTISEMENT

Arsenal – Aston Villa 3-1 a fost bifat fără emoții, cu două reușite în fiecare dintre reprize. În schimb, partida Osasuna – Granada a oferit cel mai nebun scenariu pentru pariorul care avea “minimum un gol în fiecare repriză”. Gazdele au deschis scorul în minutul 45, oaspeții au egalat în 90!

După ce a trecut cu bine și de Osasuna – Granada, cu goluri marcate pe finalurile de reprize, pariorul a fost ajutat și de Ibrahimovic

Bournemouth și-a dozat bine forțele cu Huddersfield, scor 3-0, iar primul meci de sâmbătă a trecut fără emoții. Au fost mici probleme cu partida Brighton – Manchester City, scor 1-4, cu două reușite în repriza secundă, ambele în ultimele 10 minute.

ADVERTISEMENT

Bologna – AC Milan 2-4 a fost de asemenea bifat ușor, după autogolul lui Ibrahimovic din startul reprizei secunde. Ziua a fost bifată pe verde de golul victoriei marcat de Athletic Bilbao cu Villarreal, scor 2-1, în minutul 77.

Duminica a început devreme, cu o cotă bună, 2,10, bifată destul de ușor la Universitatea Cluj – Unirea Dej, scor 3-1. Nici la Manchester United – Liverpool nu au fost emoții. Oaspeții au făcut show, iar Salah a dat golul care a rezolvat cota încă din minutul 50.

ADVERTISEMENT

Super biletul, la un pas să fie ruinat chiar de ultimul meci. Dybala a marcat în minutul 89, din penalty, și a asigurat un profit uriaș

În fine, ultimul meci de pe bilet a fost Inter Milano – Juventus, iar pariorul nostru a avut ceva emoții. Dzeko a deschis scorul încă din minutul 17, dar meciul părea blocat la acest 1-0. Un penalty transformat de Dybala a adus salvarea și profitul fabulos.

Avem un nou parior inspirat, care a mizat pe goluri marcate în ambele reprize. Și a primit și un bonus foarte mare pentru curajul său, de peste 7.000 de lei. Fă-ți cont și profită de numeroasele bonusuri oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT