Sport

MM Stoica, veste dură pentru fanii FCSB-ului: „Șansele la titlu sunt aproape nule!”

MM Stoica are o veste dură pentru fanii FCSB-ului înainte de Crăciun, tocmai după ce echipa lui Toni Petrea a remizat alb cu Sepsi în campionat.
20.12.2021 | 20:04
MM Stoica veste dura pentru fanii FCSBului Sansele la titlu sunt aproape nule
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului consideră că șansele la titlu sunt aproape nule, dar și că locul doi este destul de sigur pentru vicecampioana României.

Toată declarația a venit în urma unei discuții purtate despre situația lui Claudiu Keșeru, Mihai Stoica recunoscând că la FCSB prioritari sunt tinerii.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, veste dură pentru fanii FCSB-ului în privința luptei la titlu

MM Stoica are o veste dură pentru fanii FCSB-ului și transmite că șansele la titlu sunt aproape nule, dar și că locul doi nu crede că îl va lua nimeni din campionat.

„E clar că șansele la titlu sunt aproape nule, așa cum e foarte greu de crezut că va veni o altă echipă în locul nostru.

ADVERTISEMENT

Pentru noi e prioritar să joace Ianis Stoica, Octavian Popescu și Musi, pentru că vrem să facem o echipă cu care să ne batem la titlu și în Europa.

Noi dacă batem CFR-ul ne mai apropiăm, nu spune nimeni că nu ne mai luptăm. Golurile cu Rapid au fost făcute de Ianis Stoica, el a câștigat meciul”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Situația lui Keșeru e ingrată!”

Declarațiile cu privire la titlu făcute de MM Stoica au venit în urma unei discuții cu privire la situația lui Claudiu Keșeru, despre care spune că este o situație ingrată și a anunțat că strategia FCSB-ului se bazează doar pe tineri:

„Keșeru are contract până în vară. E o situație ingrată, e realitatea în mommentul de față, trebuie să vorbească cu Gigi, cum a vorbit și când a venit”.

ADVERTISEMENT

„Noi avem linie de titlu, nimeni nu se aștepta ca CFR să bată tot. Nu prea se fac transferuri iarna, iar noi suntem mulțumiți.

E posibil să ne dăm seama că Octavian e o pierdere mare, acolo ne-am blocat și s-a văzut asta! Noi nu vom aduce jucători în iarnă. Rămanem așa, minust Tănase, dacă va pleca!

Coman încă nu a jucat anul ăsta. Nu are ritm, nu are repere și fugea de contact, că e normal să se întâmple asta după o perioadă lungă de inactiviate”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: