Sport

Mihai Stoica, „Peacemaker” din Liga 1! Oficialul FCSB a oferit imaginea zilei după victoria de la Pitești. Foto

Victoria cu FC Arges, 3-2, a fost una dintre cele mai dulci obținute de FCSB în acest sezon. La final, roș-albaștrii s-au bucurat ca după un trofeu câștigat, în frunte cu Mihai Stoica.
21.03.2022 | 16:40
Mihai Stoica Peacemaker din Liga 1 Oficialul FCSB a oferit imaginea zilei dupa victoria de la Pitesti Foto
John Cena (Peacemaker) și Mihai Stoica (manager general FCSB). FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a învins-o cu 3-2 pe FC Argeș în etapa a doua din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1. Pentru roș-albaștrii, victoria de la Pitești a fost una extrem de dulce. Succesul a venit în ultimul minut al prelungirilor, iar echipa lui Toni Petrea s-a apropiat la cinci puncte de liderul CFR Cluj. La final, Mihai Stoica a oferit o imagine de pus în ramă.

Mihai Stoica s-a bucurat cu o găleată în cap după FC Argeș – FCSB 2-3 și a semănat cu un îndrăgit personaj DC Comics

Partida pe stadionul „Nicolae Dobrin” a fost una dintre cele mai încinse ale acestui sezon de Casa Pariurilor Liga 1. Meciul a avut de toate: cinci goluri, trei lovituri de pedeapsă, un cartonaș roșu, faulturi cât cuprinde, greșeli de arbitraj și incidente la vestiare.

ADVERTISEMENT

Nici nu e de mirare că FC Argeș – FCSB a oferit o adevărată porție de entertainment, având în vedere că vicecampioana venea la Pitești cu sete de răzbunare după ce pierduse la ultima vizită din sezonul regulat (0-1) din cauza gafei lui Andrei Vlad, iar fotbaliștii lui Andrei Prepeliță au intrat pe teren cu o îndârjire nemaivăzută până acum în acest campionat.

Cele trei puncte au mers însă la București, grație golului marcat de Andrei Dumiter în minutul 90+4. Reușita atacantului venit de la Sepsi a declanșat fiesta printre roș-albaștrii, care au sărbătorit minute în șir cu propria galerie.

ADVERTISEMENT

De la petrecerea din fața peluzei nu a lipsit nici Mihai Stoica. De bucurie, managerul general al roș-albaștrilor nu s-a mulțumit doar să cânte și să danseze alături de suporteri, ci și-a pus în cap o găleată. Imaginea cu oficialul FCSB ne-a amintit de „Peacemaker”, un personaj DC Comics, care face furori în această perioadă cu serialul de pe HBO Max.

Peacemaker „joacă” și el tot în roșu și albastru

Personajul Peacemaker este interpretat de actorul și celebrul wrestler John Cena (44 de ani), iar serialul cu același nume rulează pe HBO Max începând cu 13 ianuarie. Întâmplator sau nu, culorile costumului pe care îl poartă eroul sunt aceleași ca cele ale lui FCSB, roșu și albastru.

ADVERTISEMENT

Prima apariție pe micul ecran a lui Peacemaker a avut loc vara trecută, în producția The Suicide Squad. Pe parcursul filmului, masca purtată de Christopher Smith (Peacemaker), pe care el o consideră „un simbol al libertății”, este ironizată de un alt personaj, care o aseamănă chiar cu o „găleată”.

„Peacemaker” a primit un serial tocmai datorită succesului pe care personajul l-a avut în The Suicide Squad, regizorul James Gunn susținând că acesta este doar primul din multele proiecte DC.

ADVERTISEMENT
  • 50 de milioane de dolari a fost bugetul pentru producerea serialului „Peacemaker”

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,90 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT