Sport

MM Stoica, glume pe seama CFR-ului: „Nimeni nu va ține cu ei! Galeria lor încape într-un grup de WhatsApp”

MM Stoica a făcut glume pe seama galeriei CFR-ului, despre care a spus că nu e numeroasă și că poate să intre într-un grup de WhatsApp.
11.01.2022 | 21:29
MM Stoica glume pe seama CFRului Nimeni nu va tine cu ei Galeria lor incape intrun grup de WhatsApp
MM Stoica, glume pe seama CFR-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului a glumit și pe seama CFR-ului și spune că oricât de multe titluri va câștiga echipa lui Dan Petrescu, nimeni nu va susține echipa din „Gruia”.

Totodată, MM Stoica nu este impresionat nici de transferul lui Marko Dugandzic la CFR Cluj, ironizându-l pe atacantul croat, despre care spune că a strălucit o singură dată, sub comanda lui Marius Croitoru la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, glume pe seama CFR-ului

MM Stoica a făcut glume pe seama CFR-ului, despre care spune că nu va avea suporteri nici dacă va câștiga nenumărate campionate la rând și nici dacă va avea participări în Champions League:

„Eu am o problemă cu atacanții care apar și dispar. La Dugandzic e mai ciudat, pentru că el dispăruse, apăruse, l-a remontat Croitoru și după a dispărut din nou. Dugandzic nu a reușit la Osijek și la celebra Sochi, din Rusia.

ADVERTISEMENT

Pe mine mă șochează altceva, la CFR e Debeljuh în formă mare, care a rezolvat ultimele meciuri. Există Sergiu Buș, care și-a revăzut visul cu ochii și s-a întors acolo unde cunoaște totul și toată galeria… el a spus-o, nu eu… nu că ar fi greu, poți să faci și un grup pe WhatsApp cu galeria CFR-ului. Și unii oameni din club sunt fani ai Universității”.

„Poate CFR să câștige 24 de campionate la rând, poate să intre de 11 ori în grupele Champions League, dar nimeni nu o să țină cu un club ca CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost singurul fenomen de provincie… și FC Argeș, pentru că era Dobrin acolo, Dumnezeu să-l odihnească.

Și taică-miu, Dumnezeu să-l odihnească în pace, ținea cu Dinamo, dar s-a bucurat când a luat FC Argeș campionatul și mi-a spus că întâi de toate e Dobrinist, după dinamovist”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Dacă un copil face acum ochi, nu va cere un tricou cu CFR Cluj!”

Mihai Stoica a mai spus că nici copiii nu sunt interesați de tricourile cu CFR Cluj, toți dorindu-și tricouri cu FCSB sau cu alte echipe cu un renume în fotbalul românesc.

„Rezultatele nu fac suporteri în alte părți ale țării. Dacă un copil face acum ochi, nu va cere un tricou cu CFR Cluj, va cere un tricou cu Steaua, cu FCSB.

Du-te la tarabe și vezi tricourile căror echipe sunt contrafăcute, că acolo contează. Noi suntem singura echipă din România sponsorizată de o firmă premium și care este plătită, nu plătește firma”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,95 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: