Sport

MM Stoica, reacție dură înainte de Dinamo – CSA Steaua: „Cât de tâmpit să fii să-i spui eternul derby? Echipa ministerului nu suscită un interes celor care gândesc”

MM Stoica a avut o reacție dură înainte de duelul dintre Dinamo și Clubul Sportiv al Armatei Steaua.
09.09.2022 | 21:21
MM Stoica reactie dura inainte de Dinamo  CSA Steaua Cat de tampit sa fii sai spui eternul derby Echipa ministerului nu suscita un interes celor care gandesc
MM Stoica, reacție dură înainte de Dinamo - CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că partida nu poate fi supranumită drept „Eternul derby”, ținând cont că CSA Steaua s-a înființat recent.

MM Stoica, reacție dură înainte de Dinamo – CSA Steaua

MM Stoica a avut o reacție dură înaintea partidei dintre Dinamo și CSA Steaua, fiind de părere că meciul nu poate fi considerat sub nicio formă derby:

ADVERTISEMENT

„Steaua a jucat aseară la West Ham, mi-e greu să vorbesc. În primul rând, nu suport fracturile de logică, probabil că formația mea e de așa natură, că sunt inginer.

Cum să spui eternul derby, când nu a existat niciun episod. Cât de tâmpit să fii să spui așa ceva? Ăștia sunt niște copii care au 5 ani. E echipa ministerului, care joacă împotriva lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Nu știu câți sunt, bănuiesc că sunt mulți dinamoviști. Când au jucat în Liga 4 erau mulți pe Arena Națională, dar erau rapidiști. Nu mai comentez”.

„Cred că românii în 2022 își doresc foarte mult să investească bani la o echipă care n-are drept de nimic.

ADVERTISEMENT

Echipa ministerului își poate permite să plătească salarii mari unor jucători mai buni decât ce are Dinamo acum”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Echipa ministerului nu suscită un interes pentru cei care gândesc!”

MM Stoica a continuat și a făcut referire și la numărul redus de fani ai celor de la CSA Steaua, spunând că Arena Națională a fost umplută de către fanii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

În plus, Mihai Stoica a mai spus că CSA Steaua nu suscită interesul persoanelor care gândesc logic.

„Nu sunt spectatori cine știe ce. Tribuna a doua e arhigoală, ce s-a întâmplat acolo, s-a pus lacăt? Ce s-a întâmplat cu tribuna a doua, aia e întrebarea, poate nu s-a închiriat și tribuna a doua. Sunt dinamoviști peste tot, mai puțin la peluza celorlalți, asta văd eu.

Echipa ministerului nu suscită un interes pentru cei care gândesc”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT
Tags: