Sport

MM Stoica, resemnat după decizia luată de Becali în privința lui Florin Achim: „Sunt banii lui. Gigi e un altfel de om”

MM Stoica nu a vrut să comenteze decizia lui Gigi Becali în privința lui Florin Achim, rezumându-se în a spune că sunt banii patronului.
08.09.2022 | 09:13
MM Stoica resemnat dupa decizia luata de Becali in privinta lui Florin Achim Sunt banii lui Gigi e un altfel de om
MM Stoica nu comentează decizia lui Gigi Becali în privința lui Florin Achim. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat că Florin Achim va putea fi folosit la FCSB în meciurile din Cupa României.

MM Stoica nu comentează decizia lui Gigi Becali în privința lui Florin Achim

MM Stoica nu a comentat decizia lui Gigi Becali în privința lui Florin Achim, spunând doar că patronul nu l-a impus pe fundașul lateral, ci vrea să îl vadă jucând:

ADVERTISEMENT

„Gigi nu a impus un jucător, a spus că vrea să-l vadă jucând pe Achim. El e din iarnă la noi, n-a jucat niciun minut la noi. Era a patra sau a cincea variantă de fundaș dreapta.

Eu știam, îmi spusese mai demult, nici eu nu știam de ce a fost transferat. E ok. Ce pot eu să spun, sunt banii lui…”.

ADVERTISEMENT

„Plătește unui jucător bani să stea degeaba pentru că i-a făcut o promisiune unui om pe care îl respectă. Gigi e un altfel de om.

Încercați să înțelegeți. Gigi plătește un jucător pentru o promisiune pe care i-a făcut-o altcuiva. E un jucător care nu ne deranjează cu nimic pe noi.

ADVERTISEMENT

Noi jucăm cu Afumați în Cupa României, de ce să nu joace atunci. Și eu sunt curios să văd dacă poate să facă față la nivelul ăsta”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Văd că sunteți foarte atenți la ce se întâmplă la noi!”

MM Stoica a continuat și s-a enervat cu cât avansa mai mult discuția, dând o replică și pentru cei care au fost deranjați de întoarcerea lui Vadim Rață la FC Voluntari:

ADVERTISEMENT

„Uite, și eu am fost dezamăgit puțin de cum a jucat Musi, el se antrenează foarte bine, e mereu primul la antrenamente, însă nu a jucat prea bine cu Sibiu. De altă parte, sunt jucători care nu se antrenează bine și joacă bine, cum era Gnohere sau Piovaccari.

Văd că sunteți foarte atenți la ce se întâmplă la noi. Dacă CFR l-a luat pe Dugandzic și nu l-a folosit mai deloc și l-a aruncat la Rapid, iar acum dă gol după gol, nu mai deranjează pe nimeni”.

„La fel Keyta la Farul, a stat o lună și a plecat. Cât a stat Herea la Farul? Că tot era lumea deranjată că s-a întors Rață după o lună la Voluntari.

Văd specialiști, analiști, care spun că e inadmisibil așa ceva. Ba se poate. Unii spun că dacă aduci jucători de play-out, de play-out joci, asta e o replică mai veche.

Dar de unde să iei? De la CFR și Craiova nu poți să iei, că nu ți dau ei. Cum și-a făcut Steaua marea echipă în 1986?”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 12,00 este cota pentru ”2 solist” la West Ham United – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT