Fotbal intern

Panduru și MM Stoica s-au contrat pe asistența așteptată la primul derby Dinamo – Steaua din Liga a 2-a: “Probabil că vor veni” / “Mi se pare hilar”

Mihai Stoica și Basarab Panduru s-au contrazis pe seama numărului de spectatori de la derby-ul Dinamo - Steaua din liga secundă. Managerul general al FCSB nu a scăpat prilejul de a mai ironiza gruparea din Ghencea.
04.09.2022 | 23:27
Panduru si MM Stoica sau contrat pe asistenta asteptata la primul derby Dinamo  Steaua din Liga a 2a Probabil ca vor veni  Mi se pare hilar
Primul derby Dinamo - Steaua din Liga a 2-a se va juca vineri, 9 septembrie, pe Arena Națională. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit să adune 30 de mii de euro pentru a putea disputa derby-ul cu Steaua pe Arena Națională. Dar “câinii roșii” încă nu știu dacă spectatorii care vor veni în tribunele celui mai mare stadion al țării vor fi suficient de mulți pentru a-și acoperi investiția făcută.

Panduru, supărat că Steaua nu poate promova

Fostul jucător al Stelei din anii ’90, Basarab Panduru, a estimat o asistență de 20 de mii de oameni la confruntarea de vineri.

ADVERTISEMENT

La fel ca și Victor Pițurcă, precum și ca toți fanii roș-albaștrilor, Panduru și-a exprimat și dezamăgirea pentru faptul că gruparea din Ghencea nu are nici în acest sezon dreptul de a promova în Liga 1.

“Probabil vor veni, dar nu știu cât de mulți. Eu zic că vor fi cam 20 de mii. Este supărarea asta că nu pot promova. Toată lumea de la Steaua e supărată, e complicată treabă. Și eu sunt supărat. Dacă anul trecut poate am înțeles că nu au drept de promovare, acum nu. E supărare mare”, a declarat Panduru în cadrul unei emisiuni a canalului Orange Sport.

ADVERTISEMENT

MM Stoica: “Derby este cursa cailor de trei ani”

În schimb, MM Stoica, managerul lui FCSB, aflat și el în studio, a ironizat ideea că meciul Dinamo – Steaua de vineri de pe Arena Națională poate fi numit derby-ul României.

“Cum să fie ăsta din moment ce la noi bubuia stadionul când jucam cu Dinamo? Dacă o să bubuie și acum, înseamnă că avem două derby-uri… O echipă care s-a născut în 2017 şi a jucat cu Mostiştea Ulmu şi cu Carmen Silva Eforie, cum poate să aibă derby, când nu există?! Derby este cursa cailor de trei ani, de aici a pornit termenul acesta”, a declarat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Managerul lui FCSB a continuat în aceeași notă, spunând că nu se așteaptă la un număr prea mare de spectatori în tribunele Arenei Naționale.

MM Stoica: “Nu m-am uitat în viața mea la un meci al CSA-ului”

“Asta mi se pare hilar. Au fost 30.000 cu Rapid în trecut, dar pentru că Rapid arată că ăsta e Rapidul prin spiritul suporterilor giuleșteni. Nici nu mă interesează, dar n-are cum să se umple stadionul. Nu m-am uitat în viaţa mea la un meci unde a jucat CSA, nici măcar secvenţe nu am văzut. Poate doar aşa în fugă, pe la ştiri”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

Primul derby Dinamo – Steaua din istorie disputat în liga a doua se va juca vineri, 9 septembrie, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT