Sport

MM Stoica trage concluzia după FC Voluntari – U Craiova 3-1: „Pentru mine, e o surpriză!”

FC Voluntari s-a impus în duelul cu Universitatea Craiova, scor 3-1, iar MM Stoica a tras concluziile serii dezastruoase pentru formația lui Laurențiu Reghecampf.
18.03.2022 | 23:06
MM Stoica trage concluzia dupa FC Voluntari  U Craiova 31 Pentru mine e o surpriza
ADVERTISEMENT

MM Stoica a analizat înfrângerea suferită de Universitatea Craiova în deplasarea de la Voluntari, fiind de părere că a fost un accident din partea oltenilor.

MM Stoica trage concluzia după FC Voluntari – U Craiova 3-1

MM Stoica a vorbit după victoria lui FC Voluntari în duelul cu Universitatea Craiova, recunoscând că se aștepta la o întoarcere a scorului din partea oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine e o surpriză, dar Voluntari e o echipă care dacă marchează prima, e greu să mai întorci scorul. Mă așteptam la o remontada, dar iată că nu a fost cazul.

Să nu uităm că vine după o perioadă de șapte meciuri consecutive câștigate. A arătat bine Craiova, n-am ce spune!”, a declarat MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Craiova e o echipă bună! E frustrant să pierzi după șapte victorii”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre echipa lui Laurențiu Reghecampf, pe care o apreciază pentru forma arătată în ultima perioadă: „Craiova e o echipă bună. Și în meciul cu noi, la 2-2, a avut ocazii rarisime, dar a venit golul nostru din finalul meciului.

E frustrant când faci serii de șapte victorii pe un punct jumate și după pierzi un meci când te bați pentru trei puncte, de fapt”.

ADVERTISEMENT

„Bancu a strâns prea mult la primă fază, Screciu e cel mai puțin vinovat, iar Conte nu stătea bine în teren. Eu am lucrat cu Budescu, el a simțit ceva, nu simulează așa în meciuri.

Rezumatul meciului e de fapt rezumatul acțiunilor lui Budescu, toate cele patru goluri. Nu știu, nu ar fi intervenit VAR-ul la o astfel de fază. La Inter-Milan, Giroud l-a faultat pe Alexis Sanchez și nu a intervenit VAR-ul ca să întoarcă faza

ADVERTISEMENT

Se intervine doar când e ceva foarte clar, altfel nu e cazul. Al doilea gol a venit după o eroare a lui Pigliacelli. Cum se întâmplă de multe ori, mingea poate ajunge oriunde, dar ajunge în piciorul adversarului”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,25 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT