ADVERTISEMENT
Life

Moarte inexplicabilă pentru un îndrăgit vlogger! A fost găsit fără suflare. Avea doar 17 ani

Autor: Madalina Moraru | 07.09.2020 | 17:21
Moarte inexplicabilă pentru un îndrăgit vlogger! A fost găsit fără suflare. Avea doar 17 ani
Anunțul că vloggerul de 17 ani a murit a fost considerat șocant de către fani

Îndrăgitul vlogger de frumusețe avea doar 17 ani. Anunțul despre decesul adolescentului care avea o mare priză la public a fost făcut de către tatăl acestuia. Fanii au fost șocați când au auzit veștile tulburătoare despre vedeta de pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la BBC, băiatul de 17 ani avea o mare priză în rândul internauților pentru că prezenta diverse stiluri de machiaj. Avea un mare succes în special în rândul doamnelor și domnișoarelor, influențând foarte multe persoane datorită canalului său dedicat pe rețelele sociale, care se numește “Ethan is Supreme”.

Vloggerul Ethan Peters a murit în mod inexplicabil, anunțul fiind considerat unul foarte șocant de către fanii săi. Prin intermediul postărilor și filmulețelor sale, acesta și-a ținut fanii la curent cu activitățile sale, și la începutul pandemiei cu noul virus.

ADVERTISEMENT

Un îndrăgit vlogger a decedat la doar 17 ani. Moarte inexplicabilă pentru Ethan Peters

Moartea vloggerului Ethan Peteres a venit în mod fulgerător și e considerată ca fiind foarte bizară, de către fanii săi. În mediul online acesta avea un cont urmărit de mii de persoane, care au aflat și cum a murit tânărul de 17 de ani.

Moarte inexplicabilă pentru un îndrăgit vlogger! A fost găsit fără suflare. Avea doar 17 ani
Părinții au anunțat că vloggerul Ethan Peters a decedat în mod brusc

Tatăl adolescentului, pe nume Gerald, a transmis că băiatul său era “un suflet bun, care îi accepta pe toți așa cum sunt”. O altă vedetă din mediul online, Ava Louise, prietenă foarte apropiată a lui Ethan, a confirmat decesul brusc.

ADVERTISEMENT

Și aceasta este influencer pe Instagram și le-a transmis fanilor un mesaj prin care a susținut că și-a pierdut cel mai bun prieten, pe Ethan.

Atât tatăl băiatului, cât și apropiata acestuia au susținut că băiatul se lupta cu o dependență. Cauza morții acestuia a rămas în continuare una sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre fani cred că ar putea fi vorba, însă, din pacate, despre o supradoză de droguri. Cauza oficială nu a fost momentan confirmată nici de autorități.

În mediul online, Ethan se bucura de peste 500.000 de fani, pe Instagram, pe când pe canalul lui de YouTube avea peste 140.000 de abonați. Acesta era cunoscut deoarece oferea sfaturi de make-up și înfrumusețare, căpătând recent un renume și în rândul vedetelor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!