News

Moarte învăluită în mister la Slatina. Un bărbat s-a aruncat de la etajul opt al unui cunoscut hotel

Un bărbat s-a sinucis, sărind de la etajul opt al unui hotel din Slatina. Motivul gestului ar fi pus pe seama unei despărțiri
17.01.2024 | 17:35
Moarte invaluita in mister la Slatina Un barbat sa aruncat de la etajul opt al unui cunoscut hotel
Un bărbat a murit, după ce s-a aruncat de la etajul opt al unui cunoscut hotel din Slatina. Sursa foto: Eveniment de Olt
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 56 de ani și-a pus capăt zilelor la un cunoscut hotel din Slatina, Olt. El s-a aruncat de la etajul opt al clădirii și a aterizat pe terasa hotelului.

Bărbatul şi-a vizitat prietenii înainte de tragedie

Incidentul a avut loc în jurul orei prânzului. Salvatorii au fost puși în alertă în urma apelului dat la 112 de către o femeie.

ADVERTISEMENT

Salvatorii au ajuns la trupul bărbatului care zăcea întins pe terasă. Aceștia l-au resuscitat, dar fără succes. Impactul a fost foarte puternic, iar cel mai probabil victima a decedat pe loc.

„La data de 17 ianuarie 2023, în jurul orei 11:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie, din municipiul Slatina, județul Olt, cu privire la faptul că o persoană care s-ar afla cazată la un hotel din municipiul Slatina nu îi răspunde la telefon și crede că intenționeză să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, s-ar fi aruncat de la etajul 8 al unui hotel din localitate, unde se afla cazat”, au stabilit polițiștii.

Bărbatul trăia în județul Sibiu și se cazase în urmă cu o săptămână la hotelul din Slatina. Acesta și-a vizitat și prietenii chiar înainte de tragedie. Potrivit Adevărul bărbatul decedat le-ar fi spus prietenilor, cu o seară înainte să-și ia viața, că trece printr-o perioadă grea. El ar fi suferit după despărțirea de partenera sa.

ADVERTISEMENT

Echipajele de poliție ale IPJ Olt care au ajuns la locul incidentului au deschis și o anchetă. Aceștia urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs întreaga poveste. De asemenea, dosarul penal deschis de anchetatori este sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Salvatorii s-au deplasat cu mai multe echipaje de paramedici SMURD împreună cu cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt, dar și cu autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, pentru a interveni.

ADVERTISEMENT

Criminaliștii urmează să stabilească acum dacă bărbatul de 56 de ani și-a luat viața cu bună știință sau dacă a căzut accidental de la balconul camerei în care era cazat.

 

 

ADVERTISEMENT