ADVERTISEMENT
News

Moarte suspectă în Dolj. Doi tineri au fost găsiți fără viață în baie

Autor: Andreea Stanaringa | 12.02.2021 | 19:12
Moarte suspectă în Dolj. Doi tineri au fost găsiți fără viață în baie
Moarte suspectă în Dolj. Doi tineri au fost găsiți fără viață în baie. Sursa foto: stiripesurse.ro

Tragedie într-o comună din județul Dolj, după ce doi tineri au fost găsiți fără viață în baia casei în care locuiau. Anchetatorii care s-au deplasat la fața locului au constatat că încăperea era impregnată de un miros foarte puternic de gaze. 

ADVERTISEMENT

Mirosul provenea de la butelia unui dispozitiv folosit pentru a încălzi apa, însă nu se cunosc cu exactitate motivele care au condus la deces.

Cei doi tineri aveau vârsta de 25, respectiv 26 de ani, locuiau în comuna Cotofenii din Față din județul Dolj și au fost găsiți de o persoană care a anunțat imediat autoritățile, potrivit știripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Moarte suspectă în Dolj. Doi tineri au fost găsiți fără viață în baie

O tragedie fără precedent s-a petrecut în cursul zilei de vineri în județul Dolj. Doi tineri, o femeie și un bărbat, au fost găsiți fără suflare în baia casei în care locuiau. Aceștia au fost găsiți de un localnic, după care a fost anunțată Poliția.

Anchetatorii care au sosit la fața locului au realizat că există un miros puternic de gaze, însă nu se poate stabili motivul exact al morții

ADVERTISEMENT

„În cursul acestei zile, politiștii Secției 1 Poliție Rurală Melinești au fost sesizați și s-au deplasat la fața locului, constatând faptul că în încăperea unde aceștia au fost găsiti era prezent un miros putemic de gaze”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar anchetatorii au cerut o expertiză medico-legală pentru a se putea stabili care a fost motivul decesului celor doi tineri.

ADVERTISEMENT

Primele cercetări arată că butelia dispozitivului de încălzit apa, cel care emana mirosul de gaze, ar fi fost cauza morții, însă nu se poate spune cu exactitate,

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!