Life

Moartea lui Alexandru Arșinel a făcut-o pe Marina Almășan să jure că nu va deschide televizorul. Critici acide ale vedetei TVR: ”Știu perfect și cine va vorbi”

Moartea lui Alexandru Arșinel a făcut-o pe Marina Almășan să lanseze câteva critici la adresa celor care au fost în jurul actorului în ultimii ani.
29.09.2022 | 22:39
Moartea lui Alexandru Arsinel a facuto pe Marina Almasan sa jure ca nu va deschide televizorul Critici acide ale vedetei TVR Stiu perfect si cine va vorbi
Alexandru Arșinel era unul dintre invitații preferați al Marinei Almășan. Foto: Facebook / Marina Almășan
ADVERTISEMENT

Într-o postare pe Facebook, prezentatoarea de la TVR 2 și-a reamintit un dialog pe care l-a purtat cu Alexandru Arșinel cu doi înainte ca acesta să facă transplant de rinichi.

Alexandru Arșinel și-a presimțit sfârșitul

Actorul o sunase pentru a cere câteva sfaturi de la Victor Socaciu, la rândul său afectat din cauza problemelor cu rinichii. În acea discuție, actorul de comedie a lansat o previziune sumbră, în fața căreia veterana postului național de televiziune a rămas surprinsă.

ADVERTISEMENT

“’- Marina, cred că mi-a venit și mie rândul! Mă duc…’ – Nu se poate, maestre, cum să plecati așa tânăr și în putere?!? ‘- Mă lasă rinichii, Marina, nu o mai  duc mult! Victor cum se simte?’”, a scris Marina Almășan la începutul postării de pe Facebook.

Ulterior, vedeta TVR a completat că după acel dialog l-a urmărit cu atenție pe actor și a remarcat că problemele cu rinichii își puneau ampreenta asupra activității acestuia.

ADVERTISEMENT

În 2021, și ea l-a judecat la un spectacol în care Arșinel a fost adus pe scenă de doi balerini. Rumoarea din sală i-a confirmat Marinei Almășan că la fel gândeau și alți spectatori: ”Mi s-a părut atât de jenant, aproape umilitor.”

Totuși, vedeta de televiziune a declarat că a înțeles în cele din urmă că actorul a făcut asta din dragoste față de public și ”meseria pentru care a ars o viață întreagă”.

ADVERTISEMENT

Moartea Stelei Popescu a contat mult pentru actor

Mai departe, Marina Almășan a subliniat că moartea actriței Stela Popescu l-a afectat enorm pe Alexandru Arșinel, rămas fără partenera alături de care a cules aplauzele și aprecierile atâtor generații.

Ulterior, postarea a ajuns la momentele în care Victor Socaciu susținea spectacole lungi deși transplantul de rinchi din 2009 nu îi mai permitea efortul prelungit. Marina Almășan a considerat că acestea i-au grăbit sfârșitul folk-istului și i-a acuzat pe cei care i-au fost aproape că nu l-au ținut departe de scenă.

ADVERTISEMENT

Comparând cele expuse mai sus cu moartea lui Alexandru Arșinel, vedeta TVR a promis că în următoarele zile nu va mai deschide televizorul: ”Și mi-am jurat că zilele astea nu voi deschide televizorul, ca să nu asist la jelania colectivă a acelorași care, credeți-mă, nu i-au făcut actorului prea ușori, ultimii ani… Știu perfect, fără să văd o secundă ecranul, și ceea ce se va spune, și cine va vorbi…”

 

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de...
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de doar 1.000 de euro
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Rusia cutremură România! Va ataca fără milă. Amenințare fără precedent
Rusia cutremură România! Va ataca fără milă. Amenințare fără precedent
O salată fabuloasă. Seamănă cu cea de boeuf
O salată fabuloasă. Seamănă cu cea de boeuf
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română