Life

Moartea lui Alexandru Arșinel a făcut-o pe Marina Almășan să jure că nu va deschide televizorul. Critici acide ale vedetei TVR: ”Știu perfect și cine va vorbi”

Moartea lui Alexandru Arșinel a făcut-o pe Marina Almășan să lanseze câteva critici la adresa celor care au fost în jurul actorului în ultimii ani.
29.09.2022 | 22:39
Moartea lui Alexandru Arsinel a facuto pe Marina Almasan sa jure ca nu va deschide televizorul Critici acide ale vedetei TVR Stiu perfect si cine va vorbi
Alexandru Arșinel era unul dintre invitații preferați al Marinei Almășan. Foto: Facebook / Marina Almășan
ADVERTISEMENT

Într-o postare pe Facebook, prezentatoarea de la TVR 2 și-a reamintit un dialog pe care l-a purtat cu Alexandru Arșinel cu doi înainte ca acesta să facă transplant de rinichi.

Alexandru Arșinel și-a presimțit sfârșitul

Actorul o sunase pentru a cere câteva sfaturi de la Victor Socaciu, la rândul său afectat din cauza problemelor cu rinichii. În acea discuție, actorul de comedie a lansat o previziune sumbră, în fața căreia veterana postului național de televiziune a rămas surprinsă.

ADVERTISEMENT

“’- Marina, cred că mi-a venit și mie rândul! Mă duc…’ – Nu se poate, maestre, cum să plecati așa tânăr și în putere?!? ‘- Mă lasă rinichii, Marina, nu o mai  duc mult! Victor cum se simte?’”, a scris Marina Almășan la începutul postării de pe Facebook.

Ulterior, vedeta TVR a completat că după acel dialog l-a urmărit cu atenție pe actor și a remarcat că problemele cu rinichii își puneau ampreenta asupra activității acestuia.

ADVERTISEMENT

În 2021, și ea l-a judecat la un spectacol în care Arșinel a fost adus pe scenă de doi balerini. Rumoarea din sală i-a confirmat Marinei Almășan că la fel gândeau și alți spectatori: ”Mi s-a părut atât de jenant, aproape umilitor.”

Totuși, vedeta de televiziune a declarat că a înțeles în cele din urmă că actorul a făcut asta din dragoste față de public și ”meseria pentru care a ars o viață întreagă”.

ADVERTISEMENT

Moartea Stelei Popescu a contat mult pentru actor

Mai departe, Marina Almășan a subliniat că moartea actriței Stela Popescu l-a afectat enorm pe Alexandru Arșinel, rămas fără partenera alături de care a cules aplauzele și aprecierile atâtor generații.

Ulterior, postarea a ajuns la momentele în care Victor Socaciu susținea spectacole lungi deși transplantul de rinchi din 2009 nu îi mai permitea efortul prelungit. Marina Almășan a considerat că acestea i-au grăbit sfârșitul folk-istului și i-a acuzat pe cei care i-au fost aproape că nu l-au ținut departe de scenă.

ADVERTISEMENT

Comparând cele expuse mai sus cu moartea lui Alexandru Arșinel, vedeta TVR a promis că în următoarele zile nu va mai deschide televizorul: ”Și mi-am jurat că zilele astea nu voi deschide televizorul, ca să nu asist la jelania colectivă a acelorași care, credeți-mă, nu i-au făcut actorului prea ușori, ultimii ani… Știu perfect, fără să văd o secundă ecranul, și ceea ce se va spune, și cine va vorbi…”

 

ADVERTISEMENT