Life

Gabriel Fătu, devastat după moartea lui Alexandru Arșinel: “Urmăream știrile și speram să aflu că e bine”

Gabriel Fătu este devastat după moartea lui Alexandru Arșinel și a sperat până în ultima clipă că marele actor va fi bine.
29.09.2022 | 22:21
Gabriel Fatu devastat dupa moartea lui Alexandru Arsinel Urmaream stirile si speram sa aflu ca e bine
Gabriel Fătu, devastat după moartea lui Alexandru Arșinel. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriel Fătu este devastat după moartea lui Alexandru Arșinel, care s-a stins din viață joi. Marele actor avea mai multe probleme de sănătate, iar starea i s-a agravat în ultima vreme.

Gabriel Fătu, devastat după moartea lui Alexandru Arșinel

Actorul Gabriel Fătu a reacționat după ce Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie 2022, la 83 de ani.

ADVERTISEMENT

Gabriel Fătu este îndurerat după vestea morții marelui actor, care l-a întristat foarte tare, după cum a mărturisit pentru FANATIK. Acesta a sperat până în ultima clipă că starea de sănătate a maestrului se va îmbunătăți.

Deși nu au avut ocazia să lucreze împreună, Gabriel Fătu a declarat că a devenit mai apropiat de Arșinel atunci când acesta din urmă era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Alexandru Arșinel i-a propus lui Gabriel Fătu să lucreze împreună, însă nu au mai apucat.

“Este o veste care m-a întristat foarte, foarte tare. Știu că era bolnav, că era în spital.

Știu discuțiile cu azilul și tot urmăream știrile și speram că la un moment dat aflu că e bine, că s-a întors acasă și că totul a revenit la normal. 

ADVERTISEMENT

N-am lucrat împreună, din păcate. Ne-am apropiat mai mult când eu eram consilier general și domnul Arșinel era directorul Teatrului Tănase.

Venea de fiecare dată la Comisia de Cultură și mă iubea și mă aprecia. Am fost tot timpul pentru Teatrul Tănase.

ADVERTISEMENT

Îmi spunea ‘Noi doi, Fătule, trebuie să facem un proiect împreună’. Și, din păcate, n-am mai apucat. Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat Gabriel Fătu pentru FANATIK.

Mai mulți actori au reacționat după decesul lui Alexandru Arșinel

Moartea lui Alexandru Arșinel a îndoliat lumea teatrului din România. Mai mulți actori de la noi din țară au transmis mesaje de condoleanțe după vestea decesului.

Printre aceștia se numără și Romică Țociu, care a fost coleg de scenă cu Arșinel cu mai mulți ani în urmă.

Actorul de comedie a declarat, pentru FANATIK, că moartea lui Alexandru Arșinel este o mare pierdere pentru teatrul și filmul românesc.

“Îmi pare rău. Dumnezeu să-l odihnească! Este o pierdere. L-am respectat și îl respect. Îi port respect toată viața. Este Alexandru Arșinel…”, a fost declarația partenerului de scenă al lui Cornel Palade.

De asemenea, și vedetele de televiziune au reacționat după vestea tristă a morții renumitului actor. Mirela Vaida este șocată după decesul lui Alexandru Arșinel.

Și Dan Negru și-a exprimat regretul după anunțul trist, spunând că “televiziunea pierde o lume pe care nu mai are cu cine să o înlocuiască”.

ADVERTISEMENT