News

Moartea lui Emi Pian rămâne învăluită în mister. Au dispărut înregistrările, iar interlopii tac mâlc

21.08.2020 | 09:23
Moartea lui Emi Pian ramane invaluita in mister Au disparut inregistrarile iar interlopii tac malc
ADVERTISEMENT

Deși au trecut mai bine de două săptămâni de când Emi Pian, unul dintre cei mai periculoși interlopi ai Capitalei, a fost executat în stil mafiot pe o stradă din Sectorul 5, moartea sa este o enigmă pe care anchetatorii nu reușesc încă să o dezlege.

Asta pentru că atât Duduienii, cât și cei din familia Rinu, considerați principalii suspecți ai crimei, au instituit legea tăcerii și nu au de gând să coopereze cu autoritățile. Sau cel puțin evită să povestească ce s-a întâmplat exact în noaptea fatidică.

ADVERTISEMENT

În plus, înregistrările care i-ar fi ajutat pe polițiști să identifice adevăratul criminal au dispărut cu desăvârșire. Este vorba despre imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe casa din fața locului în care a avut loc măcelul.

Ancheta în cazul morții lui Emi Pian a intrat în impas. Cum justifică proprietarul casei lipsa imaginilor de pe camerele de supraveghere

Luat la întrebări de anchetatori, proprietarul imobilului cu pricina susține că toate camerele de supraveghere erau oprite în noaptea în care Emi Pian a fost ucis cu bestialitate de membrii clanului rival. Prin urmare, nu există alte imagini în afara celor surprinse de camera montată pe o altă casă, situată la 100 de metri de locul faptei.

ADVERTISEMENT

Acestea surprind momentul în care un bărbat, cel mai probabil liderul Duduienilor, este snopit în bătaie de mai mulți indivizi. Printre ei s-ar afla și Richard Gabriel, principalul suspect în acest caz, dar înregistrările nu constituie dovezi solide, având în vedere că fețele celor implicați nu se disting aproape deloc.

Ce au stabilit procurorii care anchetează moartea interlopului

S-a întors și a fugit, însă s-a împiedicat în dreptul porții imobilului , căzând pe trotuar. A fost ajuns repede din urmă de către Duduianu Vasile care a coborât din primul autoturism de culoare închisă și care i-a aplicat peste cap și corp lovituri cu un obiect contondent, posibil topor, precum și cu picioarele.

ADVERTISEMENT

 Concomitent, din autoturismul de tip break a coborât Duduianu Laurenţiu înarmat cu un obiect tăietor înțepător în mâna dreaptă, posibil cuțit, acesta apropiindu-se în fugă de Richard Emanuel și aplicându-i la rândul său mai multe lovituri peste corp, cu arma la care am făcut referire anterior, dar și cu picioarele”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

Cât despre rudele lui Emi Pian, singurul care a îndrăznit să vorbească pe larg despre acest incident nefericit este vărul său, George. Bărbatul susține că totul a pornit de la o glumă aparent banală făcută de Ciprian Napy din clanul Rinu, în timpul unei partide de poker.

ADVERTISEMENT

Sunt niște lucruri și niște chestii care mă deranjează. Eu voiam doar să vă spun despre viața asta de interlop pe care credeți voi că unii o trăiesc. Dacă cineva se mai simte șmecher în ziua de azi și se mai crede mafiot, să sune singur la 112. Cine mai dă, mă frate, în ziua de azi un pumn?

Se mai găsește un nebun, uite, cum a fost problema asta, cu incidentul ăsta. Un copil, un drogat, un nebun, care trebuia să stea la Spitalul 9, ce probleme a făcut. N-a pornit nicio belea de la niciun fel de barbut.

Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția”, a dezvăluit George Pian.

ADVERTISEMENT