Sport

Mobilizare pentru FC Bihor – FCSB, în Cupa României. Nocturna, montată în timp record

FC Bihor, echipă de Liga a treia, se pregătește de sărbătoare la meciurile cu FCSB și Dinamo. Orădenii și-au pus nocturnă într-un timp record.
23.09.2023 | 14:23
Mobilizare pentru FC Bihor  FCSB in Cupa Romaniei Nocturna montata in timp record
ADVERTISEMENT

FC Bihor a vândut aproape 7.000 de abonamente pentru acest sezon, după ce anul trecut a dat doar 50. Meciul din Cupa României cu FCSB se va disputa într-o atmosferă senzațională, biletele fiind epuizate în doar două ore.

FC Bihor a probat noua nocturnă pentru meciul cu FCSB din Cupa României

FC Bihor se pregătește de sărbătoare, iar autoritățile au reușit să pună la dispoziție toate condițiile pentru primul meci în nocturnă din istoria clubului. Partida cu FCSB se dispută miercuri, 27 septembrie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Atmosfera se anunță a fi una incendiară, aproape 11.000 de oameni vor fi prezenți pe stadionul „Iuliu Bodola”, printre care și invitați de marcă precum Emeric Ienei și Mihai Neșu.

Imaginile cu noua instalație de nocturnă au apărut pe pagina de Facebook a clubului, însă nu toți suporterii s-au arătat mulțumiți: „Juma’ de nocturnă, cam urât. Da’ ne plac likeurile. Mai sunt 4 seri, terminați până marți montajul? Sau vorbim cu cei de la Glovo să trimită niște întăriri?”. 

ADVERTISEMENT

Un alt fan a văzut însă lucrurile diametral opus: „Wow cu 1 pornită din 4 și se vede bine, dar cu toate.  Așteptăm cu toate să facem zi”.

FC Bihor a vândut biletele pentru meciul cu FCSB cu 6 zile înainte de meci

Toate biletele pentru meciul eveniment cu FCSB din Cupa României au fost epuizate încă de pe data de 21 septembrie, cu nu mai puțin de șase zile înainte de meci.

ADVERTISEMENT

„Astfel, cu cele 3.000 de bilete vândute joi, precum şi cu locurile rezervate oaspeţilor, care sunt de 5%, şi celor de la FRF, tot de 5%, împreună cu invitaţiile şi acreditările pentru jurnalişti, Stadionul „Iuliu Bodola” va fi ocupat în totalitate, entru cele 10.346 de locuri rezervate pentru acest meci”, a anunțat clubul în mediul online.

Suporterii au lăudat și calitatea gazonului, care se prezintă în condiții excelente: „Părerea mea că gazonul arată minunat poate printre cele mai bune din țară la ora actuală”.

ADVERTISEMENT

„Gazonul e impecabil ca întotdeauna! Și stadionul arată bine! Dacă s-ar reface și tribuna închisă, ar fi super!”, a mai scris un creator de conținut.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT