Life

Modele unghii 2023. Culorile și formele care se poartă în primăvară

Ce modele de unghii se poartă în 2023? Există numeroase culori care sunt la mare căutare și care atrag atenția în această primăvară.
03.04.2023 | 19:43
Modele unghii 2023 Culorile si formele care se poarta in primavara
Modele unghii 2023. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A venit deja primăvara și poate multe persoane se întreabă ce modele de unghii ar fi bine să poarte. În 2023 avem o anumită lungime și formă a unghiei care este în vogă. De asemenea, culoarea este și ea importantă pentru cele care vor să fie în pas cu moda.

Ce modele de unghii trebuie să alegi în 2023

Dacă până acum, la modă au fost unghiile ascuțite sau cele foarte lungi, iată că acum lucrurile se mai schimbă. Unghiile scurte revin în forță și există o mulțime de modele și de culori pentru ele, așa că nimeni nu trebuie să își facă griji.

ADVERTISEMENT

Iar dincolo de asta, spre deosebire de unghiile lungi, unghiile scurte se și întrețin mai ușor. Totodată, ele sunt mult mai practice și sunt șanse slabele să ajungem să le rupem sau să le agățăm. Iar pentru unele persoane, acestea arătă și mult mai plăcut.

Și totuși ce formă de unghii se poartă în 2023? Dacă până acum pătratul rotunjit la colțuri era în vogă, iată că preferințele s-au schimbat. Unghiile ovale, cele migdalate, ori puțin ascuțite sunt și ele în tendințe anul acesta.

ADVERTISEMENT

Cei de la catena.ro scriu însă că, referitor la modelele de unghii, cele mai căutate sunt Glazet Donuts. Vorbim despre unghiile cromate, care vor fi cea mai mare tendință a primăverii. Practic vorbim despre o variantă cromată, transparentă sau opacă.

Iar asta s-a văzut deja. Mai exact, numeroase unghii cromate au fost pe multe dintre podiumuri, pentru primavara 2023. Vedete celebre precum Christian Cowan, Tommy Hilfiger, Victor Glemaud, Fe Noel, dar și mulți alții le-au purtat.

ADVERTISEMENT

Culorile anului 2023 pentru o manichiură perfectă

Trecem mai departe, la culorile pentru unghii în 2023. Și aici avem de unde alege. Conform sursei citate, culorile tradiționale de primăvară, adică albastru, verde, violet, roșu cu tentă portocalie, dar și roz, au revenit în forță. De asemena, nuanțele de citrice sunt și ele la mare căutare.

La fel sunt și unghiile unicorn. În acest caz vorbim despre culori mai metalice sidefate si mai slabe decât nuanțele vibrante de anul trecut. Și rozul aprins e la mare căutare și asta s-a văzut și pe diferite podiumuri organizate în această primăvară.

ADVERTISEMENT

Și unghiile curate, simple și naturale sunt la mare căutare. Astfel, oricine poate să opteze pentru culori deschise, ori pentru un simplu lac de unghii. Tocmai din acest motiv, multe persoane vor alege cel mai probabil manichiuri minimale. La rândul ei, celebra manichiură franțuzească a revenit în forță.

Sunt însă câteva modificări importante aici. Mai exact, varfurile albe sunt mai mici și mai fine, practic aproape invizibile. Ne mai punem bijuterii pe unghii în 2023? La mare căutare sunt piercingurile în cazul unchilor mai lungi. Ele trebuie combinate însă cu o manichiură simplă pentru a putea fi scoase în evidență.

ADVERTISEMENT