Sport

Moldovan, mesaj pentru Bogdan Stelea: “Am văzut că a făcut nişte remarci!”

Rapid a reușit să își mulțumească suporterii după 3-1 cu Farul, în SuperLigă.
20.08.2023 | 21:38
Moldovan mesaj pentru Bogdan Stelea Am vazut ca a facut niste remarci
Horațiu Moldovan a fost printre cei mai buni jucători de pe teren la Rapid - Farul 3-1. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a obținut prima victorie a sezonului pe teren propriu și s-a răzbunat pentru eșecul usturător din playoff-ul sezonului precedent, atunci când campioana s-a impus cu 7-2.

Horațiu Moldovan, mesaj pentru Bogdan Stelea: “Am văzut că a făcut nişte remarci despre portari!”

Criticat după ultimele meciuri ale echipei pentru gafele făcute, Horațiu Moldovan spune că de acum va fi mai multă liniște la echipă. El spune că nu crede că faza din minutul 16, când a avut o dublă intervenție, nu a fost neapărat decisivă.

ADVERTISEMENT

Acum vom lucra mult mai în liniște. Vom pune totul la punct. Nu știu dacă a fost momentul cheie, dar mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa. După s-a întors jocul și ne-am făcut jocul mult mai ușor.

Vreau să-l felicit pe Andrei Borza. A jucat incredibil acest copil. E incredibil să joci atât de bine în primul tău meci de pe Giulești. Aș vrea să-i mulțumesc domnului Bogdan Stelea, am văzut că a făcut niște remarci despre portari, deciziile luate de ei într-o singură fracțiune de secundă și responsabilitatea pe care o au”, a spus Horațiu Moldovan, după meci.

ADVERTISEMENT

Dugandzic, încântat de victorie

Atacantul Rapidului, Marko Dugandzic, a fost mulțumit de rezultat, spunând că el și colegii săi au intrat diferit în meci, din dorința de a salva situația echipei. El spune că antrenorul le oferă multă încredere.

Este o victorie foarte importantă, sunt trei puncte importante, după o perioadă nu prea bună. Am crezut în noi. Am dat tot ce am avut mai bun. Cred că am meritat victoria astăzi. E dificil de spus, dar cred că din primul minut am intrat diferit în meci, am jucat sus, ne-am creat ocazii, cred că puteam marca mai mult, dar e important că am obținut victoria.

ADVERTISEMENT

Credem în noi, credem în ce ne spune antrenorul și mergem înainte. Suntem jucători profesioniști, trebuie să dăm tot ce avem mai bun. E important că în fiecare săptămână avem șansa să jucăm și să câștigăm.

Așa e fotbalul, e rapid, nu trebuie să fii trist pentru jocurile mai slabe. E important să mergi înainte. Am făcut-o și suntem foarte fericiți. Borza e incredibil, are 17 ani. Toți am jucat foarte bine. Sper că vom juca în continuare la fel”, a spus Marko Dugandzic la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

În urma acestui rezultat, Rapid a ajuns la opt puncte în clasament, ocupând poziția a șasea. Lider este Universitatea Craiova, cu 14 puncte. Farul e abia e 10, cu doar șase puncte.

ADVERTISEMENT