Sport

Moment emoționant pentru Lovro Cvek. Ce au postat cei de la CFR Cluj despre propriul jucător

Moment emoționant pentru Lovro Cvek chiar înainte de sărbători. Jucătorul celor de la CFR Cluj a devenit tată la 28 de ani.
13.12.2023 | 15:43
Moment emotionant pentru Lovro Cvek Ce au postat cei de la CFR Cluj despre propriul jucator
Moment emoționant pentru Lovro Cvek chiar înainte de sărbători. Jucătorul celor de la CFR Cluj a devenit tată la 28 de ani. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Lovro Cvek a avut parte de un moment emoționant chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Jucătorul celor de la CFR Cluj a devenit tată la 28 de ani. Croatul a venit în primăvara lui 2022 la formația ardeleană, iar un an mai târziu și-a făcut și nunta în țara natală.

Moment emoționant pentru Lovro Cvek

La 28 de ani, Lovro Cvek a avut parte de un moment emoționant. La 6 luni după ce s-a căsătorit cu soția sa Magdalena, jucătorul celor de la CFR Cluj a devenit tată. Înainte de sărbătorile de iarnă, soția croatului a adus pe lume o fetiță.

ADVERTISEMENT

“Bucurie mare în familia mijlocașului nostru! Lovro Cvek a devenit tătic! Soția sa, Magdalena, a născut o fetiță superbă, pe nume Mila! Felicitări părinților! Vă suntem alături și îi dorim tot ce e mai bun micuței”, au scris cei de la CFR Cluj pe Facebook.

Neluțu Varga, încântat de derby-ul CFR – FCSB 1-1

CFR Cluj a dominat primul sfert de oră din derby-ul cu FCSB. Mai mult decât atât, Tachtsidis a profitat de momentele bune de joc ale ardelenilor și l-a învins pe Târnovanu după o eroare în defensiva oaspeților. Liderul din SuperLiga a echilibrat jocul și a reușit să restabilească egalitatea prin Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga s-a declarat mulțumit de jocul CFR-ului sub comanda italianului Andrea Mandorlini. “A fost un meci foarte bun, mult peste media campionatului. Chiar dacă am făcut doar egal, mie mi-a plăcut CFR-ul.

Am jucat în multe momente foarte bine. Mandorlini își face treaba. Îmi place acest stil de joc ofensiv în care nu stăm să ne apărăm tot timpul și în care încercăm să creăm”, a declarat Neluțu Varga, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga, anunț triumfător după egalul din Gruia: “Tot noi luăm campionatul”

Neluțu Varga consideră că CFR Cluj ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri în prima repriză. Finanțatorul este convins că echipa lui Andrea Mandorlini se va încorona campioană la finalul sezonului. Omul de afaceri a anunțat noi întăriri în perioada de mercato din iarnă.

“Din punct de vedere al arbitrajului, dacă vreți să facem o analiză, eu zic că am avut 11 metri și noi în prima repriză, dar, repet, nu stau să vorbesc despre arbitraj. Una peste alta, cred că arbitrii și-au făcut treaba cu bună credință, iar rezultatul a fost unul echitabil. Un egal împotriva unei formații foarte bune care este FCSB.

ADVERTISEMENT

Vă spun doar atât, tot noi vom lua campionatul, am văzut multe momente de joc bun. Gândiți-vă, încă mai avem fotbaliști care nu joacă, plus că o să vină întăriri. Se vede clar că ne mai trebuie jucători în atac. Mulțumit de rezultat, 1-1 este bun, campionatul se joacă. Vedem după iarnă ce se va întâmpla”, a declarat Neluțu Varga, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: