Life

Moment șocant la Premiile Oscar! John Cena a apărut dezbrăcat pe scenă. Ce a avut de zis

Moment cu totul neașteptat la premiile Oscar! John Cena, celebrul star wrestling, a apărut dezbrăcat pe scena de la Dolby!
11.03.2024 | 03:08
Moment socant la Premiile Oscar John Cena a aparut dezbracat pe scena Ce a avut de zis
John Cena, nud la Premiile Oscar. Foto: ABC/ VOYO
ADVERTISEMENT

Premiile Oscar 2024 au avut parte de un moment complet ieșit din comun! Scena pe care au văzut-o toți a mai avut loc în urmă cu 50 de ani!

Moment uluitor la Premiile Oscar. John Cena, gol pe scenă

De data asta a fost vorba despre John Cena, wrestler și actor, care a vrut să reediteze o secvență petrecută în anul 1974, când pe scena de la Oscar a intrat un individ gol-pușcă, fără să anunțe pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Ei bine, organizatorii Oscarurilor au vrut să reediteze acel moment, așa că au apelat la Cena, cunoscut din producția „The Wall” (2017), pentru a prezenta premiul pentru cele mai bune costumații. A apărut doar cu un plic, în zona zonei genitale. În acel plic se afla numele „Poor Things”.

John Cena a fost îmbrăcat după câteva secunde într-un costum de mătase, căci exista orice risc să se arate în toată splendoarea în fața sălii Teatrului Dolby.

ADVERTISEMENT

Cena s-a ascuns după o cortină când Jimmy Kimmel, prezentatorul, l-a chemat în față, apoi a făcut câțiva pași cu plicul de rigoare în zona care ar fi trebuit să fie acoperită de un slip, măcar!

Ce l-a inspirat pe Cena să accepte să apară nud pe scenă

La Premiile Oscar, John Cena a fost pus să rostească numele câștigătorului de la categoria „Cea mai bună costumație”. „Poor Things” a fost producția pe care a anunțat-o Cena.

ADVERTISEMENT

Povestea apariției nud pe scena de la Dolby a fost inspirată, așa cum am specificat mai sus, de o întâmplare din anul 1974. În noaptea decernării Premiilor Academiei, profesorul de engleză Robert Opel a intrat în istorie când s-a dezbrăcat. A alergat pe scenă, în spatele gazdei, David Niven.

„Ei bine, doamnelor și domnilor, asta era aproape sigur să se întâmple”, a spus actorul în acel moment. Dezbrăcarea în public, din varii motive și pentru diferite cauze nobile, erau la modă în acea perioadă. Protestatarul a fost luat pe sus de autorități, în cele din urmă, atunci, la Premiile Oscar.

ADVERTISEMENT