Life

Răsturnare de situație la Pro TV! Anghel Damian nu a mai apărut la Premiile Oscar 2024. Cu cine a prezentat Irina Margareta Nistor

Surpriză totală la Pro TV! Cu cine a prezentat Irina Margareta Nistor Premiile Oscar 2024, după ce l-a anunțat ca partener al său pe Anghel Damian.
11.03.2024 | 01:59
Rasturnare de situatie la Pro TV Anghel Damian nu a mai aparut la Premiile Oscar 2024 Cu cine a prezentat Irina Margareta Nistor
Cu cine a prezentat Irina Margareta Nistor Premiile Oscar 2024. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Schimbare de ultim moment la Pro TV! După ce în săptămâna dinaintea Premiilor Oscar 2024 s-a anunțat că prezentatorii de pe Voyo vor fi Irina Margareta Nistor și Anghel Damian, alte nume au fost anunțate la începutul galei.

Anghel Damian a lipsit de la Premiile Oscar 2024

Premiile Oscar 2024 s-au văzut, în România, pe Voyo.ro. Cei care și-au dorit să vadă, în direct, cel mai așteptat eveniment al anului o puteau face chiar gratuit, căci platforma pune la dispoziție o perioadă gratuită de 7 zile.

ADVERTISEMENT

La fel ca și în anii precedenți, de prezentare s-a ocupat Irina Margareta Nistor. În 2023 i-a fost alături Codin Maticiuc, însă, de data aceasta, co-prezentatorul a fost schimbat cu un alt nume mare de la Pro TV.

În săptămâna de dinaintea decernării statuetelor aurii, a fost anunțat faptul că cel mai cunoscut traducător al României va fi ajutată în noaptea de 10 spre 11 martie de Anghel Damian.

ADVERTISEMENT

Inclusiv atunci când a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, pentru a vorbi despre Premiile Oscar 2024, Irina Margareta Nistor a dezvăluit că este încântată să prezinte și să comenteze gala alături de iubitul lui Theo Rose.

Surpriză! Cine i-a fost, de fapt, alături criticului de film

Dar la 01:00, ora la care a început difuzarea celei de-a 96-a gale a Academiei, Irina Margareta Nistor a dezvăluit că este alături de un actor cunoscut de la Pro TV, tot din serialul Clanul, dar nu Anghel Damian.

ADVERTISEMENT

De fapt, criticul de film a vizionat și a prezentat, în direct, Premiile Oscar 2024 cu Constantin Dogioiu. În serialul iubit de milioane de români, actorul îl interpretează pe Mircea, mâna dreaptă a lui Bebe Măcelaru.

Motivul pentru care a avut loc această schimbare bruscă este că Anghel Damian s-a îmbolnăvit de gripă chiar înaintea galei, după cum a explicat Irina Margareta Nistor ulterior.

ADVERTISEMENT

Cine este Constantin Dogioiu, gazda Premiilor Oscar 2024 în România

Constantin Dogioiu s-a născut pe 19 martie 1986, la Bucureşti. El este unul dintre tinerii actori ce reprezintă pariul generației din care acesta face parte. Iar acum, poate trece pe lista de reușite și faptul că a transmis Premiile Oscar 2024 alături de Irina Margareta Nistor.

În anul 2013, el a absolvit  Facultatea de Teatru – Secţia Arta Actorului, din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale. Profesor i-a fost Adrian Titieni.

În afara serialelor produse de Pro TV, Constantin Dogioiu mai poate fi văzut La Teatrul Metropolis, în rolul lui e Blându’ tâmplaru’ (Leul), în Visul unei nopţi de vară, de William Shakespeare.

De asemenea, spectacolele de master de la UNATC l-au reunit cu colegii săi, în montările O noapte furtunoasă, de I.L. Caragiale, regia Radu Gabriel şi Vladimir Anton (rolul Jupân Dumitrache), şi The Chairs&The Lesson, de Eugène Ionesco, regia Valeria Sitaru (rolul The Teacher).

Gazda de la Premiile Oscar 2024 a jucat, de-a lungul carierei sale, și în filmele Poarta Albă, în regia lui Nicolae Mărgineanu. Aici, l-a interpretat pe caporalul Zaica.

Printre calitățile pentru care Constantin Dogioiu s-a făcut remarcat se numără forța scenică, exuberanţa şi nuanţele artistice- pe care încearcă din toată inima să le exploreze și să le prezinte în fiecare rol pe care îl joacă. Astfel că, partenerul Irinei Margareta Nistor din seara Oscarurilor promite că ca va avea, la rândul său, un parcurs uimitor în lumea filmului.

ADVERTISEMENT
Tags: