Sport

Momente cutremurătoare în Premier League! Newcastle – Tottenham, întrerupt 7 minute după ce unui fan i s-a făcut rău în tribune. Video

Au fost momente de-a dreptul cutremurătoare în Premier League, unde meciul Newcastle - Tottenham a fost întrerupt pentru 7 minute după ce unui fan i s-a făcut rău în tribune.
17.10.2021 | 23:00
Momente cutremuratoare in Premier League Newcastle  Tottenham intrerupt 7 minute dupa ce unui fan i sa facut rau in tribune Video
ADVERTISEMENT
17-10-2021
20:14

Care este starea fanului care a avut nevoie de intervenţia medicilor

Martin Hardy, jurnalist The Times, a postat un mesaj pe contul personal de Twitter şi a anunţat că suporterul lui Newcastle se simte mult mai bine.

“Suporterul lui Newcastle, care a avut nevoie de intervenţia medicilor, este treaz şi receptiv în spital”.

Meciul Newcastle – Tottenham a fost întrerupt timp de 7 minute după ce unui suporter al echipei gazde i s-a făcut rău pe stadion. Arbitrul Andre Marriner a oprit partida în minutul 42, când Sergio Reguilon l-a atenţionat că ceva să întâmplă în tribune.

Newcastle – Tottenham a fost întrerupt 7 minute după ce unui fan i s-a făcut rău în tribune

La scurt timp după ce i s-a transmis ceea ce se întâmplă, Andre Marriner le-a permis echipelor medicale ale celor două formaţii să meargă în tribune pentru a acorda primul ajutor.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce Sergio Reguilon l-a atenţionat pe arbitru, Eric Dier, colegul său din apărarea lui Tottenham, a sprintat spre marginea terenului şi i-a adus în viteză, unuia dintre medici, un defibrilator.

Gestul celor doi jucători a fost aplaudat şi lăudat pe reţelele de socializare: “Respect pentru jucătorii care au acţionat atât de prompt”.

ADVERTISEMENT

După reînceperea meciului, oficialii lui Newcastle au postat un anunţ pe contul oficial de Twitter şi au dezvăluit că suporterul este în stare stabilă şi a fost transporat de urgenţă la spital.

“A fost extraordinar felul în care fanii şi jucătorii i-au alertat pe medici”

Alistair Magowan, corespondentul BBC Sport la meciul Newcastle – Tottenham, a avut cuvinte de laudă şi pentru fanii “coţofenelor”. Aceştia au reacţionat imediat când au văzut că este nevoie de prezenţa medicilor în tribune.

ADVERTISEMENT

“A fost extraordinar felul în care fanii şi jucătorii i-au alertat pe medici. Fotbaliştii erau aliniaţi pentru un corner, dar zgomotul produs de suporteri a făcut ca atenţia acestora să fie îndreptată spre tribune.

Am văzut cum cineva efectua un masaj cardiac în tribună, iar Eric Dier a fugit să aducă un defibrilator”, a explicat Alistair Magowan.

ADVERTISEMENT

“Fanii din apropierea acelei persoane au fost rapizi. Fluturau eşarfele ca să-i facă atenţi pe ceilalţi că este o urgenţă. Toţi s-au mişcat foarte rapid. Aplauzele de la final au fost pentru acel fan, dar şi pentru medici”, a declarat şi Pat Nevin, fost internaţional scoţian, pentru Radio BBC 5.

Ce a spus Sergio Reguilon la finalul meciului Newcastle – Tottenham 2-3

Sergio Reguilon a fost unul dintre primii fotbalişti care au observat situaţia din tribună, astfel că l-a atenţionat pe arbitru, iar la finalul meciului a explicat ce a văzut în acele momente.

“Cele trei puncte sunt frumoase, dar mai importantă este starea de sănătate a suporterului. Mi-au spus că e ok, în stare stabilă. Am văzut fanii care făceau semne şi suporterul care era întins. Mi-am dat seama că ceva grav se întâmplase. I-am spus arbitrului şi el a oprit meciul”, a declarat Sergio Reguilon.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Arsenal – Crystal Palace: 1,66 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT