Life

Momente de coșmar pentru Monica Tatoiu: “M-au amenințat că-l fac și că-l dreg pe copilul meu, că îi injectează nu știu ce”

Momente de coșmar pentru Monica Tatoiu. Ce a spus femeia de afaceri despre amenințările pe care le-a primit la adresa fiului său.
22.11.2023 | 19:39
Momente de cosmar pentru Monica Tatoiu Mau amenintat cal fac si cal dreg pe copilul meu ca ii injecteaza nu stiu ce
Momente de coșmar pentru Monica Tatoiu. Foto: Canal 33
ADVERTISEMENT

Momente de coșmar pentru Monica Tatoiu. Aceasta a fost amenințată că o să îi facă cineva rău copilului său.

Momente de coșmar pentru Monica Tatoiu. Ce a pățit vedeta

Monica Tatoiu a vorbit despre unele dintre cele mai grele clipe din viața sa. Aceasta a avut probleme în afaceri care s-au răsfrânt asupra vieții personale.

ADVERTISEMENT

Copilul său a fost amenințat cu moartea din cauza problemelor din afaceri. Aceasta a dat afară firma de pază cu care lucra pentru că i-au furat din bani. Iar apoi aceștia au început să o amenințe că o să îi ucidă fiul.

“Am dat afară firma de pază care fura, am pus sisteme de alarmă foarte sofisticate la vremea aia, că bărbatul meu se pricepea la chestia asta, și m-au amenințat că-l fac și-l dreg pe copilul meu, că îi injectează nu știu ce.

ADVERTISEMENT

Vreo șase luni a fost așa. Pe principiul că au găsit alți fraieri, m-au lăsat în pace.”, a povestit Monica Tatoiu, în cadrul unui podcast realizat de Onerecord.

Ce alte probleme în afaceri a mai avut Monica Tatoiu

Acestea nu au fost singurele probleme în afaceri pe care le-a avut Monica Tatoiu. Aceasta a pierdut mulți bani dintr-o afacere avută în Ucraina.

ADVERTISEMENT

Camionul care transporta marfa a dispărut cu totul, inclusiv șoferul. Acesta s-a făcut dispărut cu marfa scumpă și nu a mai fost nimic de făcut în acest caz.

Mai mult, Monica Tatoiu spune că a fost sfătuită să nu spună nimic despre această pierdere pentru că ar fi avut de suferit la bursă.

ADVERTISEMENT

„Aveam un business în Ucraina și într-o zi primim un telefon că a dispărut camionul, șoferul și toată marfa. 

Mi s-a zis să nu spun nimic, că dacă se află, pierdem la bursă mai mult decât camionul.  A dispărut și camion și tot.  Am pățit că mi s-au furat 100.000 undeva prin Argentina.”, a mai adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT