Life

Monica Tatoiu, declarații acide despre ipocrizie: “Fată, dacă ai celulită și ai pulpele mari, de ce îți pui fustă mini?”

Monica Tatoiu, declarații acide despre ipocrizie. Ce a spus cunoscuta femeie de afaceri despre problemele din societatea actuală.
08.11.2023 | 15:34
Monica Tatoiu declaratii acide despre ipocrizie Fata daca ai celulita si ai pulpele mari de ce iti pui fusta mini
Ce spune Mnica Tatoiu despre ipocrizie. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a făcut câteva declarații acide despre unele probleme din societatea actuală și despre ipocrizie. Femeia de afaceri a spus lucrurilor pe nume, fără a se feri.

Monica Tatoiu, declarații acide despre ipocrizie. Ce i-a spus unei femei

De curând, Monica Tatoiu a fost invitată în cadrul unui podcast, acolo unde a vorbit despre câteva subiecte controversate. Vedeta a adus în discuție diverse situații din societate și a vorbit despre ipocrizie.

ADVERTISEMENT

Recent, afacerista a fost la filmare, însă o întâmplare petrecută acolo a enervat-o la culme. Aceasta a văzut o femeie în fustă mini, dar care avea celulită. Monica Tatoiu nu s-a mai abținut și a decis să-i atragă atenția.

Totodată, femeia de afaceri a spus că nu vrea să fie ipocrită, dar că nu poartă haine care nu i se potrivesc. De altfel, nu înțelege de ce unele femei apar în acest fel și spune că vina este a consumatorilor.

ADVERTISEMENT

“Refuz să mai fiu ipocrită, m-am săturat! Ieri mi s-a întâmplat ceva. Nu mai vreau să fiu ipocrită, gata, m-am săturat! Eram la o filmare și era una ieri acolo, avea celulită și m-am uitat la ea și i-am zis: ‘Fată, dacă ai celulită și ai pulpele mari de ce îți pui fustă mini?’

Avea și tocuri. Am zis că sare lumea în aer. Și eu am picioare urâte, dar nu pot să ies din casă așa. Vouă vă plac femei d-astea! Din cauza voastră, a consumatorilor se întâmplă lucrurile acestea.”, a spus Monica Tatoiu în podcastul Tare de tot cu Viorel Grigoroiu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Monica Tatoiu a vorbit despre presiunile societății asupra cuplurilor căsătorite, care sunt întrebate, de multe ori, când vor face un copil. Vedeta spune că oamenii sunt foarte ipocriți în ziua de astăzi și că nu se gândesc la problemele pe care le-ar putea avea un cuplu.

“Îi văd pe unii atât de familiști, dar dacă îi scuturi.. și ele și ei au ieșit în afara dormitorului cu altele sau alții. În România dacă te-ai căsătorit azi, mâine te întreabă ‘Când faci un copil?’. E groaznic, societatea e bolnavă de ipocrizie.

ADVERTISEMENT

Bunicii vor copii, dar nu se gândesc ce probleme aduce un copil cuplului. La noi nu există să te pui la masă și să discuți lucrurile. Și căsătoria tot o afacere este!”, a mai spus femeia de afaceri.

Câți bani câștigă Monica Tatoiu

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Monica Tatoiu este una dintre cele mai bogate femei din România. Vedeta a spus că toți banii au fost obținuți din muncă cinstită și îi încurajează pe tineri să muncească pentru a ajunge acolo unde își doresc.

„Eu sunt foarte deșteaptă și modestă și am putut să devin bogată fără să fur. Un mesaj pentru tineri: Nu trebuie neapărat să furi, ca să devii bogat și nu toți bogații sunt toxici, cum zice fata lui Mask, că trebuie toți împușcați.”, a spus Monica Tatoiu în cadrul unui podcast, citată de spectacola.ro.

Femeia de afaceri avea un salariu de 40.000 de euro, iar în prezent are o pensie de 22.000 de lei. Cu toate că poate fi liniștită din punct de vedere financiar, averea a venit și cu un cost. Vedeta recunoaște că nu a avut atât de mult timp cu fiul ei, din cauza carierei.

ADVERTISEMENT