Sport

Unul dintre favoriții de la Wimbledon, amenințat cu moartea: ”Este prea mult!”

Holger Rune se pregătește intens de startul la Wimbledon 2023, însă a dezvăluit că a primit amenințări cu moartea în mai multe rânduri.
02.07.2023 | 18:33
Unul dintre favoritii de la Wimbledon amenintat cu moartea Este prea mult
Holger Rune se pregătește intens de startul la Wimbledon 2023, însă a dezvăluit că a primit amenințări cu moartea în mai multe rânduri. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Danezul de 20 de ani este unul dintre cei mai expansivi jucători din noul val, el având un gest neașteptat la adresa antrenorului Patrick Mouratoglou la ediția din acest an a Australian Open.

Ce l-a deranjat pe Holger Rune înainte de Wimbledon 2023

Ajuns pe locul 6 în clasamentul ATP după ce a făcut sferturi de finală la Roland Garros, Holger Rune s-a arătat extrem de deranjat înainte de Wimbledon 2023 de amenințările cu moartea pe care le primește după anumite partide.

ADVERTISEMENT

”Am primit amenințări cu moartea. Este prea mult. De ce i-ai scrie vreodată așa ceva unei persoane? Este pur și simplu ridicol. Nu se întâmplă niciodată ca cineva să vină și să-mi spună așa ceva în față”, a declarat Rune, conform Tennis Infinity.

În cele mai multe cazuri, aceste amenințări vin de la persoane care au pierdut la pariuri și își varsă furia pe jucători. Chiar dacă multe dintre ele sunt doar vorbe aruncate în mediul online, este greu de acceptat că astfel de fapte au loc.

ADVERTISEMENT

Jucătorul danez nu este primul care se află într-o astfel de situație. În trecut, americanul Taylor Fritz a precizat că, după un meci pierdut, primește în jur de 50 până la 100 de amenințări cu moartea. De asemenea, jucătoarea americană Taylor Townsend a recunoscut că primește constant astfel de mesaje.

Danezul crede că și-a îmbunătățit jocul pe iarbă

Vorbind despre așteptările pe care le are la Wimbledon 2023, Holger Rune este conștient de faptul că iarba nu este suprafața sa favorită, dar consideră că și-a îmbunătățit jocul și este încrezător.

ADVERTISEMENT

”Este o suprafață care mi se poate potrivi foarte bine și anul acesta deja merge mai bine. Îmi place să urc la fileu, să fac vole și servesc bine. Cred că este vorba doar de câteva ajustări pe care sunt gata să le fac anul acesta.

Cu toții avem suprafețe pe care avem rezultate mai slabe. Cred că pentru britanicii este mai ușor să adapteze pe iarbă, însă lor le este mult mai greu pe zgură. Cu toții avem avantaje și dezavantaje”, a spus danezul.

ADVERTISEMENT

Rune, deranjat de posterul actualei ediții

Ocupantul locului 6 în clasamentul ATP s-a arătat deranjat de faptul că organizatorii de la Wimbledon nu l-au pus pe controversatul poster al actualei ediții, acolo unde dintre tineri au fost aleși Carlos Alcaraz și Jannik Sinner.

”Am văzut acest poster și nu am prea multe de spus despre el. Dacă vorbim despre rivalități, Alcaraz și cu mine am jucat de mult mai multe ori în turneele de juniori decât Sinner și Alcaraz.

Am jucat deja de două ori și în circuitul ATP. Sunt întotdeauna meciuri bune cu el, cu adevărat provocatoare și putem scoate ce e mai bun unul din celălalt. Cu siguranță putem avea o mare rivalitate”, a afirmat Holger Rune.

ADVERTISEMENT