Life

Momente de groază la Survivor 2024. Ana Porgras, luată cu targa

Ana Porgras, scoasă pe targă după duelul cu Maria Lungu. Ce a pățit concurenta din echipa Faimoșilor de la Survivor România All Stars.
14.02.2024 | 23:34
Momente de groaza la Survivor 2024 Ana Porgras luata cu targa
Ana Porgras scoasă pe tragă după duelul de la Survivor România All Stars. Sursa foto: captură video PRO TV
ADVERTISEMENT

Momente de panică pentru echipa Faimoșilor. În această seară, Ana Porgras a avut nevoie de intervenția medicilor după un traseu dificil. Concurenta Survivor All Stars s-a simțit atât de rău, încât a fost nevoie să fie transportată cu targa pentru a primi îngrijirile necesare.

Ana Porgras, scoasă de urgență pe targă din teren

În această seară, concurenții de la Survivor România All Stars au plecat, din nou, pe traseu. Faimoșii și Războinicii au avut de parcurs un traseu foarte greu care a pus-o pe Ana Porgras în pericol.

ADVERTISEMENT

Ana Porgras s-a duelat cu Maria Lungu și a piedut în fața adversarei de la Războinici. Imediat după ce cursa s-a încheiat, Ana Porgras a susținut că se simte foarte rău. Astfel, concurenta din echipa Faimoșilor a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Traseul a fost extrem de greu, iar Ana a dat tot ce a putut pentru a aduce victoria în echipa Faimoșilor. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, Maria Lungu fiind cea care a ieșit victorioasă.

ADVERTISEMENT

După terminarea traseului, concurenta de la Faimoși s-a întins pe jos, pe nisip. Colegii ei s-au speriat atât de tare, încât au crezut că aceasta va leșina de durere. Din cauza că era extrem de slăbită și a depus și mult efort, echipa a solicitat intervenția medicilor.

Medicii au ajuns imediat la Ana Porgras și s-au asigurat că fac totul pentru ca aceasta să își revină. Ana a fost scoasă din teren pe targă și dusă într-un loc retras, unde a primit toate îngrijirile necesare.

ADVERTISEMENT

Spiritele se aprind, iar probele devin din ce în ce mai grele la Survivor România All Stars 2024

De acum încolo, competiția Survivor All Stars 2024 va deveni din ce în ce mai grea. Pe măsură ce concurenții avansează pe traseu, probele sunt din ce în ce mai solicitante, ceea ce înseamnă un efort mai mare.

Niciunui concurent nu îi este ușor să treacă zi de zi prin provocările Survivor All Stars 2024. Sub arșița soarelui din Republica Dominicană, totul devine dificil, însă, miza pusă în joc îi motivează mereu.

ADVERTISEMENT

Lipsiți de condițiile de acasă și cu minimul de confort, concurenții Survivor All Stars 2024 încep să devină din ce în ce mai stresați și mai recalcitranți. Așa se face că aproape nu este seară în care să nu existe un conflict între ei.

Ieri seară, spiritele s-au aprins între Jador și Iancu Sterp. Cei doi și-au aruncat replici dure, iar discuția tensionată a pornit de la Maria Chițu și nemulțumirile ei.

ADVERTISEMENT