Life

Momente dramatice pentru Cesonia Postelnicu. De ce i-a fost luat fiul actriței din “Liceenii”

31.08.2020 | 15:17
Momente dramatice pentru Cesonia Postelnicu De ce ia fost luat fiul actritei din Liceenii
ADVERTISEMENT

Cesonia Postelnicu din filmul “Liceenii”, traversează momente dramatice. Actrița care a interpretat-o pe Geta a primit o lovitură foarte mare după ce i-a fost luat fiul.

Mereu optimistă din fire, actrița din filmul în care a apărut alături de Ștefan Bănică Jr. are în prezent un moment de cumpănă. Acesteia i-a fost luat băiatul în vârstă de 17 ani și adevărul din cazul său e unul nu tocmai roz.

ADVERTISEMENT

Actrița de film și teatru Cesonia Postelnicu are un palmares bogat în ceea ce privește și aparițiile pe micul ecran. Îndrăgită de români și datorită rolului pe care l-a avut în seria “Liceenii”, aceasta s-a bucurat de un mare succes, de-a lungul anilor. Primul film a fost lansat în 1986 și de atunci a avut o mare priză la public.

Momente dramatice pentru Cesonia Postelnicu. Ce s-a întâmplat cu fiul Getei din filmul “Liceenii”

Totuși, în ceea ce privește partea sentimentală a vieții, Cesonia Postelnicu s-a confruntat cu anumite probleme. Odată cu divorțul de fostul ei soț, Emilian Simion, au izbucnit și anumite certuri.

ADVERTISEMENT

Cei doi foști parteneri nu au putut ajunge la un consens în ceea ce privește custodia fiului lor. Ajuns la vârsta adolescenței, acesta are în prezent 17 ani. Din acest motiv, actrița de 52 de ani s-a văzut pusă într-o situație neobișnuită.

Motiv pentru care a apelat la instanța de judecată, însă judecătorul nu i-a dat dreptate. De aceea, custodia fiului lor i-a revenit fostului ei partener de viață.

ADVERTISEMENT

Decizia luată de un judecător a fost deja făcută publică. Cesonia își va putea petrece vacanțele cu fiul său și îi va putea face vizite. Însă, totul se desfășoară după un program stabilit deja și foarte riguros, la cererea fostului soț. Aceasta va avea dreptul să se implice și-n activitățile educative ale băiatului, dar deciziile mari din viața tânărului vor putea fi luate de comun acord între ambii parteneri.

La rândul lui, și băiatul va avea un cuvânt important de spus în toate acestea. Totodată, vedeta se află de câțiva ani în scandal cu Emilian Simion, dar sentința a fost oferită abia acum.

ADVERTISEMENT
Momente dramatice pentru Cesonia Postelnicu. De ce i-a fost luat fiul actriței din _Liceenii
Actrița Cesonia Postelnicu traversează momente dramatice după ce a pierdut custodia fiului ei

„Stabileşte locuinţa minorului la tată; părţile vor hotărî împreună, cu consultarea minorului, asupra tuturor aspectelor privind educaţia şcolară a minorului, educaţia extraşcolară a minorului, participarea minorului la excursii şi tabere în care nu este însoţit de părinţi. (…)

Încuviinţează exercitarea dreptului pârâtei de a avea legături personale cu minorul, la domiciliul său, după următorul program: în prima şi a treia săptămână a fiecărei luni de vineri orele 18,00, până duminică, orele 20,00; în prima jumătate a fiecărei vacanţe şcolare a minorului; reclamantul îşi va executa în natură obligaţia de întreţinere faţă de minor. Obligă pe pârâtă la plata în favoarea minorului a sumei lunare de 380 de lei, cu titlu de pensie de întreţinere (n.r.: suma a fost ulterior majorată la cea de aproximativ 800 de lei)”, se arată în sentință, potrivit celor de la Viva.

ADVERTISEMENT