Life

Momente grele la Power Couple România. Anamaria Ionescu: ”Un minut parcă a fost un Iad”

Clipe tensionate în emisiunea Power Couple România. Prin ce a trecut Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project.
05.03.2024 | 07:05
Momente grele la Power Couple Romania Anamaria Ionescu Un minut parca a fost un Iad
Clipe tensionate în emisiunea Power Couple România. Prin ce a trecut Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Momente grele la Power Couple România. Anamaria Ionescu. Concurenta de la Antena 1 a simțit că „un minut parcă a fost un Iad”. Ce s-a întâmplat în timpul unei probe care s-a desfășurat în ediția de luni, 4 martie 2024.

Clipe tensionate în emisiunea Power Couple România. Prin ce a trecut Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project

Clipe tensionate în emisiunea Power Couple România. Prin ce a trecut Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, în cadrul unei probe în care partenerul de viață pariase suma de 1.500 de euro. Blondina a cedat fizic.

ADVERTISEMENT

Nevoită să găsească 10 obiecte vestimentare din 300 de haine aranjate pe umeraș și urcată pe o bandă de alergare, participanta de la Antena 1 a fost la un pas să cheme medicul. Din păcate, condiția fizică i-a jucat feste.

„Nu mai pot!”, a spus designerul de interior în timpul emisiunii, scrie a1.ro. Prezentatorul Dani Oțil i-a sugerat să se calmeze și să bea puțină apă, însă momentele neplăcute nu s-au încheiat aici. Dezamăgirea a fost una mare.

ADVERTISEMENT

„Ultimul minut parcă a fost un Iad. Îmi pare rău că te-am pus în poziția asta, dar noi toți ținem cu tine aici pentru că așa frumoasă a fost prezentarea lui Tudor de dimineață. Simțeam că mă înțeapă într-o parte.

Nu am condiție fizică, am fost epuizată”, a completat Anamaria Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project, mai arată sursa menționată anterior. Din păcate, cei doi au pierdut proba care era dedicată fetelor.

ADVERTISEMENT

Anamaria Ionescu, dezamăgită după proba de la Power Couple România

Anamaria Ionescu s-a arătat extrem de dezamăgită după proba de la Power Couple România pe care a pierdut-o, mai ales că la începutul emisiunii partenerul de viață a povestit că este genul care adoră să facă shopping.

Mai mult decât atât, vedeta susține că este pentru a doua oară când simțea că va face proba până la capăt cu brio, dar se înșeală. Acest lucru a făcut-o să fie și mai supărată, cu toate că artistul a încurajat-o să depășească momentul.

ADVERTISEMENT

„Nu-i nimic, nu are de ce să îți pară rău”, a declarat Tudor de la Fly Project. Power Couple România se apropie de marea finală, după ce săptămâna trecută au fost eliminați Lino Golden și iubita sa, Delia.

ADVERTISEMENT