Life

Momente ireale la Chefi la Cuțite. O femeie a venit însoțită de “sclavul” ei: “Clipește de două ori și te vom salva”

Momente ireale la Chefi la Cuțite, după ce o femeie a venit însoțită de “sclavul” ei. Cei trei jurați au rămas fără cuvinte.
03.05.2023 | 14:14
Momente ireale la Chefi la Cutite O femeie a venit insotita de sclavul ei Clipeste de doua ori si te vom salva
Momente ireale la Chefi la Cuțite, după ce o femeie a venit însoțită de “sclavul” ei. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ediția 16 Chefi la Cuțite au avut loc momente ireale, după ce o femeie a venit alături de “sclavul” ei. Concurenta le-a explicat juraților cu ce se ocupă, iar aceștia au fost șocați atunci când au văzut-o în platou.

Chefi la Cuțite, momente ireale. O femeie a venit în platou alături de “sclavul” ei

Sherry Lever (Mistress Sofia) a venit în platoul Chefi la Cuțite, dar nu singură, ci împreună cu Chris, “sclavul” ei, lucru care i-a lăsat pe cei trei jurați fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 71 de ani, concurenta a venit din Marea Britanie pentru a-i impresiona pe jurați cu preparatul ei culinar, fiind pasionată de bucătărie. Însă nu talentul culinar a fost motivul pentru care Sherry Lever s-a făcut remarcată, ci apariția în fața celor trei chefi.

Aceasta a intrat în platou alături de Chris (44 de ani), bărbatul despre care spune că este sclavul ei și căruia i-a pus lesă și zgardă la gât. Cei doi au declarat că totul este bine și că acesta este doar un stil de viață.

ADVERTISEMENT

“Se deschid ușile și apare un domn cu lesă și zgardă la gât”, a spus Sorin Bontea în platoul Chefi la Cuțite. “Dacă ai nevoie de ajutor, clipește de două ori și te vom salva!”, i-a spus Florin Dumitrescu “sclavului”.

https://www.youtube.com/watch?v=E4Onf24E1ME&ab_channel=Chefilacu%C8%9Bite

Cine este Sherry Lever

Sherry Lever este dominatoare profesionistă și e cea mai în vârstă din Marea Britanie care activează în acest domeniu. De-a lungul timpului, aceasta a fost model și coafeză, dar și bucătar. A fost căsătorită de trei ori până acum, dar și-a dat seama că mariajul nu e pentru ea. În total are trei copii, toți adulți.

ADVERTISEMENT

“Sunt o dominatoare profesionistă și cea mai în vârstă din Marea Britanie. Sunt foarte pricepută la asta. Cu toții avem câte o perversiune. Când vor să se programeze, îi întreb ce perversiuni au și apoi lucrez pe asta.

Am avut o viață lungă, am trăit și experimentat multe. Când eram tânără am fost model, am fost și coafeză, iar apoi am devenit bucătar. Am fost căsătorită de 3 ori, iar într-un final am înțeles că nu este pentru mine.

ADVERTISEMENT

Am 3 copii, toți sunt adulți. Fiica cea mare are 47 de ani, una are 34 de ani și cealaltă 30 de ani”, a povestit concurenta în cadrul ediției cu numărul 16 a emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama...
Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Concediul pentru creșterea copilului. Schimbări la întoarcerea în câmpul muncii
Concediul pentru creșterea copilului. Schimbări la întoarcerea în câmpul muncii
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie