News

Momente sfâșietoare la Galați, la școala unde învăța băiețelul de 9 ani: ”Această zi plină de emoții a fost umbrită aseară”

Au fost momente de-a dreptul sfâșietoare, luni dimineață, la școala din Galați unde învăța băiețelul de 9 ani decedat duminică seara.
11.09.2023 | 11:37
Momente sfasietoare la Galati la scoala unde invata baietelul de 9 ani Aceasta zi plina de emotii a fost umbrita aseara
Momente sfâșietoare la școala unde învăța băiețelul de 9 ani decedat duminică pe Faleza din Galați. Sursa foto: captură Pro Lider FM
ADVERTISEMENT

Prima zi a anului școlar 2023-2024 a adus momente sfâșietoare la Galați, la școala unde învăța băiețelul de 9 ani care, duminică seara, a decedat într-un mod cumplit în timp ce se plimba cu părinții pe faleza din oraș.

Momente sfâșietoare la școala unde învăța băiețelul de 9 ani decedat duminică pe Faleza din Galați

Sute de elevi și părinți s-au strâns, luni dimineață, la Școala nr. 2 din Galați, cu ocazia începerii noului an școlar. Din nefericire, din rândul lor a lipsit un elev. E vorba de copilul de 9 ani care s-a stins fulgerător duminică seara, pe Faleza din Galați.

ADVERTISEMENT

În debutul festivităților, directoarea unității a ținut un discurs emoționant în memoria băiețelului de 9 ani. Aceasta a subliniat că ziua de luni a fost umbrită de vestea tragică de duminică.

Această zi plină de emoții a fost umbrită aseară de o veste neplăcută pentru școala noastră. Vestea pierderii unui elev al școlii, într-un accident nefericit.

ADVERTISEMENT

De aceea, cu inima întristată, vă rog să păstrăm un moment de reculegere . Dumnezeu să-l aibă în pază și să-l așeze acolo într-un loc mai bun”, a spus cadrul didactic, într-un clip publicat de cei de la Pro Lider FM.

Cum s-a petrecut tragedia din Galați

Băiețelul de 9 ani din Galați a murit seara trecută, după ce a căzut de pe bicicletă, pe faleza superioară a Dunării din Galaţi. Totul s-a întâmplat sub privirile părinților şi a unui frate. Ghidonul l-a lovit puternic în gât, iar asta i-a fost fatal.

ADVERTISEMENT

Din datele IPJ Galați aflăm că băiatul se afla pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire, dinspre zona Trecere Bac către strada Prelungirea Traian. În momentul în care a ajuns în zona parcului Viva, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut, autoaccidentându-se.

Imediat după producerea acestui accident, minorul şi-a pierdut cunoştinţa şi a intrat în stop cardio respirator. Echipajul medical sosit la faţa loculu l-a transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Galaţi. Aici, din păcate, băieţelul a decedat.

ADVERTISEMENT

La data de 10 septembrie 2023, în jurul orei 17:00, pe trotuarul aferent bulevardului Marea Unire, din municipiul Galați, în zona parcului Viva, a avut loc un accident rutier grav, în urma căruia, un minor de 9 ani a decedat.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit faptul că minorul se deplasa pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire, dinspre zona Trecere Bac către strada Prelungirea Traian, iar când a ajuns în zona parcului Viva, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, autoaccidentându-se”, a transmis Poliția Galați.

ADVERTISEMENT