Sport

Momente șocante pentru un star al lui AC Milan. Soția și copilul de șase luni, terorizați în timpul unui jaf

Theo Hernandez, jucătorul lui AC Milan și al naționalei Franței, este ultimul jucător de calibru care este victima unui jaf.
19.10.2022 | 20:36
Momente socante pentru un star al lui AC Milan Sotia si copilul de sase luni terorizati in timpul unui jaf
Theo Hernandez, jucătorul lui AC Milan și al naționalei Franței, a trecut prin momente-șoc.
ADVERTISEMENT

În Italia, hoții specializați au luat în vizor locuințele jucătorilor exponențiali din Serie A. Atacurile i-au avut drept țintă, deopotrivă, pe cei care locuiesc la Milano, Torino, Roma și Napoli, dar și în localitățile limitrofe. Iar ultimul exemplu este Theo Hernandez, fotbalistul campioanei Italiei, AC Milan.

”Clipe de teroare”, a scris Gazzetta dello Sport despre jaful din locuința lui Theo Hernandez

AC Milan este într-o perioadă cu bune și cu rele. În campionat a bifat trei succese consecutive și este acum la doar trei puncte de liderul Napoli. În replică, în Champions League a pierdut net ambele meciuri cu Chelsea.

ADVERTISEMENT

Pentru unul dintre colegii lui Ciprian Tătărușanu însă, aceste lucruri cad, desigur, în plan secund. Este vorba despre internaționalul francez Theo Hernandez, a cărui casă a fost prădată de hoți.

”Momente de teroare aseară la casa lui Hernandez din Cassano Magnago, un municipiu din provincia Varese, în care locuiește fundașul rossoneri. O bandă de bandiți a pătruns în casă în jurul orei 21 și a jefuit casa”, a scris Gazzetta dello Sport.

ADVERTISEMENT

Cotidianul amintit menționează că jucătorul nu era la domiciliu. În schimb, în casă se aflau partenera sa, Zoe Cristofoli, și fiul de numai 6 luni.

Hoții au bruscat-o pe Zoe și au obligat-o să deschidă seiful. Au sustras bunuri în valoare de mai multe mii de euro, iar apoi s-au făcut nevăzuți. Din fericire, nici partenera jucătorului lui AC Milan, nici copilul, nu au avut de suferit.

ADVERTISEMENT

Acesta este al doilea atac al hoților îndreptat asupra locuinței unui star din Serie A. Cu numai două săptămâni în urmă ținta a fost reședința lui Angel Di Maria.

Argentinianul era acasă, alături de familie, și-l avea drept invitat pe colegul său de la Juventus, Dusan Vlahovic. Din fericire pentru el, oamenii de pază au observat mișcările suspecte și au chemat poliția, unul dintre cei trei atacatori fiind prinși.

ADVERTISEMENT

Di Maria este, de altfel, ”vânat” în mod constant de tâlhari. Și a fost victima unor astfel de incidente atât în perioada în care evolua în Anglia, la Manchester United, cât și în Franța, în perioada PSG.

ADVERTISEMENT