Life

Momente triste în casa Mireasă. O concurentă a fost nevoită să părăsească emisiunea. Motivul e dureros

Una dintre participantele emisiunii matrimoniale Mireasa a luat o decizie radicală. Tânăra a mărturisit că nu mai poate sta în show din cauza unui moment dureros.
20.11.2021 | 11:00
Momente triste in casa Mireasa O concurenta a fost nevoita sa paraseasca emisiunea Motivul e dureros
Emisiunea Mireasa rămâne fără o concurentă. Cine pleacă din show. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adelina a fost nevoită să părăsească emisiunea de la Antena 1. Frumoasa blondină, care formează un cuplu cu Seba, a declarat că trece prin clipe triste.

O persoană foarte dragă din familia concurentei de la Mireasa s-a stins din viață la o vârstă foarte fragedă, mama tinerei dorindu-și să-i fie aproape.

ADVERTISEMENT

Concret, Adelina vrea să-și susțină rudele în această perioadă grea a vieții, subliniind că ar fi un sprijin major pentru verișoarele sale.

Emisiunea Mireasa rămâne fără o concurentă. Cine pleacă din show

Își dorește să fiu lângă ea în momentul ăsta (n.r. mama Adelinei). E vorba despre fratele ei și trece printr-o perioadă foarte grea.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să fiu lângă verișoarele mele pe care le iubesc din tot sufletul. Îmi doresc să fie puternici acasă și să trecem peste cu bine.

Voi fi alături de familia mea în această perioadă, să fiu lângă ei și cu siguranță vom depăși împreună mult mai ușor”, a declarat Adelina la Mireasa. Capriciile iubirii”, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Tânăra a venit însoțită în emisiunea prezentată de Gabriela Cristea de partenerul ei de viață, Seba, unde a vorbit cu ochii în lacrimi despre subiectul delicat care o macină.

Adelina și Seba de la Mireasa
Adelina și Seba de la Mireasa. Sursa foto: Instagram.com

Adelina de la Mireasa a plecat acasă. Care e motivul concurentei

Concurenta de la Mireasa a plecat fulgerător din show-ul de la Antena 1, fără să vorbească prea mult despre clipele grele prin care trece. În tot acest timp a fost susținută de Seba.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a ținut-o în brațe pe Adelina și i-a oferit cele mai bune sfaturi. În momentul de față nu se știe dacă blondina va mai reveni în emisiune.

De asemenea, telespectatorii nu mai pot spera la o poveste de dragoste între tânără și Sebastian, doliul din familia tinerei punând capăt parcursului ei în show.

Adelina a plecat în momentul de față spre Timișoara pentru a fi alături de rudele sale, așa cum și-a dorit mama sa.

ADVERTISEMENT