Sport

Momentul când staff-ul celor de la FCSB, în frunte cu Elias Charalambous, a analizat la margine introducerea lui Vali Crețu. Foto exclusiv

Primul moment când Elias Charalambous, Mihai Pintilii și Lucian Filip au ieșit de pe bancă să se consulte a fost la introducerea lui Vali Crețu.
03.04.2023 | 22:42
Momentul cand stafful celor de la FCSB in frunte cu Elias Charalambous a analizat la margine introducerea lui Vali Cretu Foto exclusiv
Momentul când staff-ul celor de la FCSB, în frunte cu Elias Charalambous, au analizat la margine introducerea lui Vali Crețu
ADVERTISEMENT

A fost prima dată când toți trei din staff-ul FCSB-ului s-au consultat simultan în duelul cu Sepsi, iar la scurt timp după introducerea pe teren, fundașul vicecampioanei României a făcut un fault aproape de careu, care putea să îi coste pe el și pe coechipierii săi.

Momentul când staff-ul celor de la FCSB, în frunte cu Elias Charalambous, au analizat la margine introducerea lui Vali Crețu

Primul moment în care Elias Charalambous, Mihai Pintilii și Lucian Filip au ieșit de pe banca tehnică și s-au consultat simultan a venit în minutul 82, la introducerea în teren a lui Vali Crețu.

ADVERTISEMENT

Vali Crețu l-a înlocuit pe Florinel Coman, autorul golului doi al vicecampioanei României, iar la trei minute distanță, acesta a faultat la marginea careului, punându-i pe adversari față în față cu o situație bună de a marca, dar de care nu au profitat.

Elias Charalambous a păstrat și „tradiția” de la FCSB de a schimba jucători la pauza meciului, tehnicianul cipriot înlocuindu-i pe Malcom Edjouma și Andrei Cordea cu Ovidiu Popescu și David Miculescu.

ADVERTISEMENT
Elias Charalambous alături de Mihai Pintilii, Lucian Filip și Vali Crețu
Elias Charalambous alături de Mihai Pintilii, Lucian Filip și Vali Crețu

„Atmosfera din cadrul echipei e fantastică!”

Elias Charalambous a vorbit despre ce își dorește să facă la FCSB și cum va gestiona relația cu Gigi Becali: „Să primesc o ofertă de la Steaua (n.r. – FCSB) a fost ceva extraodinar, deoarece este cel mai mare club din țară.

A reușit multe lucruri în Europa și este foarte cunoscut peste tot în lume, are suporteri extraordinari, o istorie uriașă și nu regret că am acceptat să vin, este o provocare pentru mine”.

ADVERTISEMENT

„A fost o surpriză plăcută, atmosfera din sânul echipei este fantastică. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am experiență în fotbal și pot să înțeleg că atmosfera din jurul echipei este foarte bună. Pentru mine contează foarte mult să fie o atmosferă bună, este primul lucru care te duce către performanță.

De asemenea, o altă surpriză plăcută a fost faptul că aici sunt condiții foarte bune de lucru. Clubul are absolut tot ceea ce este nevoie, iar asta e foarte important pentru jucători și pentru staff, să lucreze în astfel de condiții.

ADVERTISEMENT

În primul rând, sunt genul de persoană care crede în munca de zi cu zi, în momentul de față pot vorbi doar despre jocul cu Sepsi. Vom lua totul meci cu meci.

Obiectivele clubului sunt cunoscute deja de toată lumea, dar cel mai important meci este mereu următorul. Ne antrenăm și suntem concentrați exclusiv pe următoarea partidă”, a mai spus Elias Charalambous, la prima conferință de presă în calitate de antrenor la FCSB.

ADVERTISEMENT