Life

Momentul care a marcat-o pe Aspirina din Las Fierbinți: “M-a dat efectiv cu capul de ciment”

Actrița Mirela Oprișor, interpreta personajului Aspirina din Las Fierbinți, a acordat un interviu inedit în care a vorbit despre momentele care au marcat-o în tinerețe.
16.02.2022 | 17:16
Momentul care a marcato pe Aspirina din Las Fierbinti Ma dat efectiv cu capul de ciment
Momentul care a marcat-o pe Aspirina din Las Fierbinți. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Oprișor a făcut dezvăluiri despre momentele pe care le-a trăit în tinerețe.

Actrița a participat la evenimentele din 1987 din Brașov, dar și la Revoluția din 1989, și a trecut prin clipe pe care nu le va uita niciodată.

Are însă un mare regret. Consideră că cei 30 de ani care au trecut de la Revoluție s-au scurs degeaba, pentru că nu s-a schimbat mare lucru în România.

ADVERTISEMENT

Momentul care a marcat-o pe Aspirina din Las Fierbinți: “M-a dat efectiv cu capul de ciment”

Cunoscuta actriță Mirela Oprișor a făcut dezvăluiri inedite în emisiunea Interviurile lui Vitalie, difuzată pe www.stirileprotv.ro. Interpreta personajului Aspirina din Las Fierbinți a povestit că a participat la evenimentele din 1987 de la Brașov, atunci când muncitorii de la uzina Steagul au ieșit în stradă, dar și la Revoluția din 1989.

Atunci a trăit clipe pe care nu le va uita niciodată.

“Am fost la evenimentul din ’87, când au ieșit muncitorii de la uzina Steaguri în centrul Brașovului, și cred că aveam 15-16 ani, după care am participat și la Revoluția din 89.

ADVERTISEMENT

Cel mai dramatic moment a fost când eram pe scările de la Teatrul Dramatic și un domn m-a dat efectiv cu capul de ciment, să stau, ca să mă ferească, pentru că se trăgeau gloanțe din față.

La un moment dat, am auzit pleosc-pleosc lângă mine, era creierul unui soldat de pe teatru”, a spus actrița în emisiunea “Interviurile lui Vitalie”.

ADVERTISEMENT

Cu părere de rău, actrița spune că cei 30 de ani care au trecut de la Revoluție s-au scurs degeaba. Lucrurile nu s-au schimbat foarte mult. Aceasta a dezvăluit că și-a dorit să se mute într-o altă țară, dar și-a dat seama că nu mai are putere.

“Nu s-a întâmplat absolut nimic și suntem și noi la fel de vinovați ca părinții noștri. 30 de ani, noi ne-am condamnat părinții că au stat și nu au spus nimic, dar, la fel de bine, poate să mă condamne și fata mea, că am stat 30 de ani fără să iau atitudine.

ADVERTISEMENT

Atitudine împotriva tăierilor de păduri, a faptului că nu avem șosele, nu avem școli cu baie și apă la sate. Aș fi putut să devin o activistă, dar sentimentul că aș putea să greșesc cu Ana, m-a făcut mai egoistă. Dar acum îmi pare rău, pentru că știu că aș fi putut să devin o activistă”, a mai spus actrița.

ADVERTISEMENT