Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Momentul care a pornit cu adevărat “războiul” CSA Steaua – FCSB: “Gigi i-a cam umilit pe generali. S-a trecut ușor cu vederea”. Video exclusiv

Care este momentul care a pornit cu adevărat „războiul” pentru identitate și palmares CSA Steaua - FCSB. Gigi Becali i-ar fi umilit pe generali.
23.04.2023 | 14:10
Momentul care a pornit cu adevarat razboiul CSA Steaua  FCSB Gigi ia cam umilit pe generali Sa trecut usor cu vederea Video exclusiv
Care a fost momentul care a pornit „războiul” dintre FCSB și CSA Steaua: Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB și CSA Steaua se află în plină dispută pentru revendicarea palmaresului și a identițății. Gigi Becali a susținut în nenumărate rânduri că a cumpărat Steaua cu acordul generalilor, însă ultimele dezvăluiri de la FANATIK SUPERLIGA au scos în lumină momentul care a pornit cu adevărat „războiul” dintre cele două cluburi.

Momentul care a pornit cu adevărat „războiul” CSA Steaua – FCSB: „Gigi Becali i-a cam umilit pe generalii de la MApN”

Ultima inițiativă în această dispută a avut-o fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, cel care a propus modificarea Legii Sportului în așa fel încât CSA Steaua să aibă drept de promovare în SuperLiga. Gigi Becali a contestat vehement proiectul de lege al fostului ministru și a pus deja la cale planul pentru a-l combate.

ADVERTISEMENT

Mihnea Ionescu, fostul lider al galeriei PCH, a făcut o serie de dezvăluiri în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. „Profesorul” a susținut că Gigi Becali i-ar fi umilit pe generalii de la Ministerul Apărării Naționale, printre care și generalul-locotenent Cătălin Zisu.

„Stiu sigur că există polițe de plătit dacă ne referim la FCSB și CSA Steaua. Sunt polițe de plătit pentru că într-o adunare generală a acționarilor din urmă cu 20 de ani, Gigi Becali i-a cam umilit pe generalii de la MApN și normal că asta nu se uită.

ADVERTISEMENT

„S-a trecut foarte ușor cu vederea”

Era și colonelul Zisu erau mai mulți în acea adunare generală. S-a trecut foarte ușor peste faptul că de la acea adunare generală au început scandalurile între generali și Gigi Becali și s-a ajuns la ce s-a ajuns”, a dezvăluit Mihnea Ionescu, la FANATIK SUPERLIGA.

Mihnea Ionescu ține să-i dea dreptate echipei finanțate de Gigi Becali în disputa cu CSA Steaua. Fostul lider al peluzei dinamoviste consideră că Gigi Becali a preluat Steaua fără vreo datorie. „Nu e treaba mea pentru că sunt suporter al echipei Dinamo, dar ca observator al fotbalului înclin să dau dreptate FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a achitat de toate sarcinile pe care le-a avut din momentul în care a luat Steaua ceea ce îl dovedește a fi de credință. Mai mult nu pot să mă pronunț pentru că există instanțe și nu vreau să influențez justiția. Dacă de fapt ce a luat el, i s-a dat și nu a luat”, a mai spus Mihnea Ionescu.

Cum a ajuns Gigi Becali să pună mâna pe Steaua: „Cu acceptul tuturor generalilor care au votat”

Jurnalistul Gabi Safta a dat detalii la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre cum a ajuns Gigi Becali să o preia pe Steaua. Cunoscutul ziarist l-a acuzat de rea-credință pe Florin Talpan, care a încercat anuleze în instanță statutul pactului către AFC.

ADVERTISEMENT

Victor Babiuc (n.r. fost ministru al Apărării) i-a cerut insistent lui Cristian Gațu (comandant CSA Steaua în 1998) să găsească un investitor pentru secția de fotbal a Armatei pentru că a consumat foarte mulți bani secția de fotbal. Avea mai multe datorii și nu mai avea dreptul să joace în Liga 1, nu mai vorbim de cupele europene. Cristian Gațu a întârziat înstrăinarea echipei.

A doua oară a venit Victor Babiuc și îi ordonă să înstrăineze echipa, să găsească un privat. În cele din urmă, la insistențele lui Victor Babiuc, Gațu l-a găsit pe Viorel Păunescu (n.r. fost președinte al Steaua). Viorel Păunescu a preluat echipa, evident că nu a investit foarte mult.

„Gigi Becali a salvat Steaua dintr-o situație delicată”

S-a reparat, s-a modernizat tribuna oficială. S-au adunat datorii de 8 milioane de euro. Gigi Becali l-a împrumutat pe Viorel Păunescu. Viorel Păunescu nu a avut bani să-i dea înapoi, însă i-a propus să-i dea Steaua. Așa a preluat-o Gigi Becali cu acceptul tuturor generalilor care au votat. Pentru că Gigi Becali cum spune a salvat Steaua dintr-o situație delicată și a dus-o până aici.

Domnul Talpan a încercat să anuleze în instanță și nu a reușit statutul tranzacției către AFC, unde la primul articol scria că AFC al lui Viorel Păunescu preia tradițiile glorioase și sportive ale echipei.

Nu era introdus cuvântul „palmares” de asta s-a agățat. Este la mintea cocoșului că dacă ai preluat rezultatele sportive și tradiția glorioasă a echipei ai preluat automat și palmaresul. Asta s-a întâmplat”, a spus Gabi Safta.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT