Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Momentul în care Gigi Becali a sărbătorit titlul cu FCSB. „I-a turnat o sticlă de șampanie în cap și a plecat supărat”

Nicolae Dică a povestit la FANATIK SUPERLIGA momentul în care Gigi Becali a sărbătorit titlul cu FCSB și motivul pentru care patronul a plecat nervos de pe teren.
07.04.2024 | 12:25
Momentul in care Gigi Becali a sarbatorit titlul cu FCSB Ia turnat o sticla de sampanie in cap si a plecat suparat
Momentul în care Gigi Becali a sărbătorit titlul cu FCSB. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a sărbătorit din plin titlul cu FCSB din sezonul 2005-2006, atunci când fostul portar Carlos Fernandes i-a turnat o sticlă de șampanie de 6 litri în cap. Nicolae Dică a povestit tot momentul, dar și ce a făcut patronul după.

Momentul în care Gigi Becali a sărbătorit titlul cu FCSB. „I-a turnat o sticlă de șampanie în cap și a plecat supărat”

Nicolae Dică a adus aminte de un moment emblematic al “roș-albaștrilor”. Fostul jucător al celor de la FCSB a povestit ce s-a întâmplat când a sărbătorit Gigi Becali titlul în 2006.

ADVERTISEMENT

Carlos Fernandes l-a udat rău cu șampanie, iar finanțatorul s-a enervat foarte tare. Nu i-a zis nimic pe loc, dar a plecat furios și supărat pe portar. Lucrurile au făcut ca după 6 luni Carlos să părăsească FCSB-ul. Dică susține că portarul nu a fost dat afară din cauza momentului cu șampania.

“Eram pe Ghencea, pe terenul 6. S-a enervat rău că a dat Carlos cu toată sticla aia mare de șampania pe el. S-a supărat și a plecat de acolo. Nu i-a zis nimic lui Carlos atunci, fostul portar.

ADVERTISEMENT

În euforia aia și bucuria care era, Carlos nu și-a dat seama. Nea Gigi s-a supărat și a plecat supărat pur și simplu. Nu a zis nimic și nu i-a făcut nimic nici după lui Carlos. Era îmbrăcat în costum atunci. S-a uitat urât și a gesticulat.

Cred că s-a supărat că a fost lipsă de respect. A dat toată șampania pe el. Carlos era pe caterincă, avea adrenalină, era euforic și nu și-a mai dat seama. Multă lume arunca cu șampanie pe acolo.

ADVERTISEMENT

Era foarte fericit că a câștigat campionatul. Așa era mereu când câștigam campionatul sau când jucam în Champions League. Asta pentru că veneau banii și la Nea Gigi e cea mai mare bucurie. E cel mai fericit când vin milioanele”, a spus Nicolae Dică, la FANATIK SUPERLIGA.

Nicolae Dică, despre suspendarea lui Gigi Becali: “Voia doar să se bucure cu jucătorii pe teren”

Povestea lui Nicolae Dică a pornit după discuția legată de suspendarea primită de Gigi Becali. În urma declarațiilor sexiste făcute la adresa arbitrului Cristina Trandafir, patronul celor de la FCSB a primit o amendă de 50.000 de lei, pe lângă cei 5000 de lei pe care trebuie să îi achite clubul.

ADVERTISEMENT

Totodată, Becali a fost suspendat pentru 6 luni de către Comisia de Disciplină a FRF. Timp în care nu va avea voie să stea pe banca tehnică, să meargă la vestiare și să fie în zona de meci. Acesta poate doar să vină la oficială, în tribune sau la peluză, ca un fan normal.

În urma deciziei venită de la FRF, analiștii de la FANATIK SUPERLIGA sunt de părere că suspendarea a fost dată din două motive. Ca exemplu pentru ceilalți conducători, dar și pentru ca Gigi Becali să nu ia medalia de antrenor, lucru care i-ar deranja pe organizatori.

Nicolae Dică este de părere că Gigi Becali s-ar fi dus pe teren doar pentru a se bucura alături de fotbaliștii săi, așa cum a făcut de fiecare dată: “Eu cred că el ar fi venit pe teren să se bucure cu jucătorii, nu să ia medalia de antrenor”.

Reacții după suspendarea lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT