Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacția FRF după derapajul sexist al lui Gigi Becali: „Declarații de la anul 1800. Acum suntem în 2024!”

FRF a avut reacție după derapajul sexist al lui Gigi Becali. Ce i s-a reproșat patronului de la FCSB
29.02.2024 | 09:51
Reactia FRF dupa derapajul sexist al lui Gigi Becali Declaratii de la anul 1800 Acum suntem in 2024
Reactia FRF după derapajul sexist al lui Gigi Becali: „Declarații de la anul 1800. Acum suntem în 2024!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Care a fost reacția FRF după derapajul sexist al lui Gigi Becali. Patronul FCSB a fost pus la punct într-un mod dur pentru declarațiile la adresa arbitrului VAR de la FCSB – Botoșani 3-2, Cristina Trandafir.

Reacția FRF la derapajul sexist al lui Gigi Becali: „Respectul față de surorile noastre trebuie manifestat în alte feluri”

Gigi Becali a luat foc la finalul meciului cu Botoșani, deoarece Cristina Trandafir a fost implicată direct în eliminările celor doi jucători de la FCSB, Nana Antwi și Darius Olaru. În opinia patronului liderului din SuperLiga, femeile nu ar trebui să oficieze meciuri de bărbați.

ADVERTISEMENT

„Nu îl consider derapaj. Eu consider că noi, marea majoritate a oamenilor, trăim în 2024, iar declarațiile astea aparțin anilor 1800. Așa mi se pare mie. Când femeile nu aveau drept de vot, n-aveau, n-aveau. Erau surorile lor, dar atât.

Fiecare își călăuzește viața așa cum dorește. Eu cred că în ceea ce îl privește pe domnul Gigi Becali mai sunt și niște jocuri d-astea de presă. Câteodată încearcă să apară în față prin intermediul media cu astfel de declarații, dar suntem în anul 2024 și cred că respectul față de surorile noastre trebuie să fie manifestat în multe alte feluri.

ADVERTISEMENT

Iar faptul că un arbitru în camera VAR, întâmplător o femeie, a găsit soluția mai bună decât arbitrul din teren, întâmplător un bărbat, asta spune că doamnele pot face foarte bine această meserie și trebuie să le acordăm încredere.

El dorește prin frazele pe care le emite să atragă atenția sub orice formă. Nu o să îl vezi vreodată spunând platitudini, doar că în anumite momente trebuie să își asume ce spune”, a declarat Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

Ionela Peșu, în brigadă la FC Voluntari – FCSB

Contrar afirmațiilor lui Gigi Becali, CCA a decis să trimită din nou o brigadă de arbitri care are în componență o femeie. Meciul FC Voluntari – FCSB va fi arbitrat la centru de Sebastian Colțescu, ajutat de asistenții Ionel Dumitru și Cosmin Vatamanu. Rolul celui de-al patrulea oficial va fi îndeplinit de Ionela Peșu, în timp ce în camera VAR se vor afla Radu Petrescu și Valentin Porumbel.

„Foarte bine, înseamnă că vor fi decizii foarte bune de la al patrulea oficial”, a adăugat Vochin, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

El doilea meci la rând că CCA trimite femei într-o brigadă de arbitri la un meci al FCSB-ului. La partida cu Botoșani este deja de notoritate că s-a aflat Cristina Trandafir, în timp ce arbitru de rezervă a fost Anamaria Terteleac.

FRF IL PUNE LA PUNCT pe Gigi Becali DUPA ULTIMUL DERAPAJ: “DECLARATII DE ANII 1800”

ADVERTISEMENT
Tags: