News

Momentul în care o femeie din Bacău încalcă legea chiar sub ochii polițistului. Ce amendă a primit. Video

Imagini incredibile au fost surprinse, miercuri, pe o stradă din Bacău. O femeie a traversat strada ignorând semnalele polițistului. Iată ce amendă a primit.
17.04.2024 | 17:51
Momentul in care o femeie din Bacau incalca legea chiar sub ochii politistului Ce amenda a primit Video
Momentul în care o femeie din Bacău încalcă legea chiar sub ochii polițistului. Sursa foto: captură YouTube/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie și un agent din cadrul Poliției Rutiere au fost protagoniștii unui moment tragicomic. Totul s-a petrecut, miercuri, pe o stradă din municipiul Bacău, chiar sub ochii pietonilor și ale șoferilor ce au asistat la întreaga scenă.

Femeia a fost amendată cu 495 de lei

Momentul a fost surprins de o cameră de bord a unei mașini care se afla în trafic și ulterior a fost postat pe rețelele de socializare, unde a stârnit sute de reacții.

ADVERTISEMENT

În imaginile respective se vede clar cum un agent din cadrul Poliției Rutiere oprește circulaţia autovehiculelor, face semn pietonilor să traverseze pe trecere, apoi opreşte circulaţia pietonilor şi face, din nou, semne maşinilor să treacă.

La un moment dat, apare o femeie în vârstă de 43 de ani care începe să traverseze strada, iar când se afla la jumătatea trecerii de pietoni, agentul îi face semn să se oprească.

ADVERTISEMENT

Ca și cum nu l-ar fi văzut, femeia l-a ocolit pe polițistul care încerca să o oprească și și-a văzut în continuare de drum.

Văzând inconștiența de care dă dovadă, polițistul a somat-o pe femeie să se oprească, iar în acel moment ea a început să alerge.

ADVERTISEMENT

După ce a alergat câțiva metri după ea, agentul a legitimat-o pe femeia sfidătoare care ulterior s-a ales cu o amendă în valoare de 495 de lei.

„Măsura contravenţională a fost luată întrucât femeia nu a respectat indicaţiile poliţistului care desfăşura activităţi de dirijare şi fluidizare a traficului rutier la trecerea pentru pietoni de pe strada Spiru Haret din localitate, continuându-şi deplasarea, deşi indicaţiile agentului rutier erau destinate trecerii autovehiculelor, aceasta punându-şi astfel în pericol integritatea fizică, precum şi siguranţa celorlalţi participanţi la traficul rutier.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cea în cauză a manifestat un comportament sfidător la adresa poliţistului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău le atrag atenția românilor să fie foarte prudenți pentru că astfel de incidente le pot pune în pericol atât viața lor, cât și a celorlalți participanți la trafic.

ADVERTISEMENT