Sporturi

Momentul în care Simona Halep a scos-o din minți pe Serena Williams: „That’s not fair”

21.01.2019 | 12:24
Momentul in care Simona Halep a scoso din minti pe Serena Williams Thats not fair
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost ajutată în mai multe rânduri de banda fileului în duelul său cu Serena Williams din optimile de finală de la Australian Open.. Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

În game-ul șase din setul decisiv, Serena Williams s-a arătat copleșită de norocul Simonei, spunând că „nu este corect”, după un nou punct câștigat de Halep cu banda fileului.

ADVERTISEMENT

Momentul în care Simona Halep a scos-o din minți pe Serena Williams

Serena Williams avea să câștige în cele din urmă acel game, iar în final a câștigat și meciul. Sportiva din SUA a reușit astfel cel de-al 9-lea succes în duelurile cu Simona Halep, pe care a întâlnit-o de zece ori de-a lungul carierei.

Singura dată când Simona s-a impus în fața Serenei a fost la Turneul Campioanelor. A mai obținut un succes în semifinale la Indian Wells, dar atunci Serena abandona înainte ca partida să ia startul.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, finalistă la Australian Open în 2018, a câștigat la această ediție cu Kaia Kanepi, Sofia Kenin și Venus Williams. În primele două partide a avut nevoie de set decisiv, împotriva Sofiei Kenin revenind chiar de la 2-4 în ultimul act.

De cealaltă parte, Serena venea după trei victorii lejere, acesta fiind primul meci când a cedat un set la Australian Open 2019. În următorul tur, Serena Williams se va duela cu Karolina Pliskova. Serena mai are nevoie de două turnee de Mare Șlem câștigate ca să devină cea mai bună sportivă din toate timpurile la acest capitol. A pierdut două finale anul trecut, la Wimbledon și la US Open.

ADVERTISEMENT