Life

Momentul stânjenitor trăit de Teo Trandafir în direct. Ce gafă a făcut în fața unui invitat: „Te gândești de două ori”

Teo Trandafir a trăit un moment stânjenitor în direct, în timpul emisiunii sale de la Kanal D. Ce a pățit celebra prezentatoare.
13.08.2023 | 13:12
Momentul stanjenitor trait de Teo Trandafir in direct Ce gafa a facut in fata unui invitat Te gandesti de doua ori
Ce i-a făcut Teo Trandafir unui invitat. Sursa foto: captura Kanal D
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a explicat cum a trecut peste un moment stânjenitor pe care l-a trăit în direct, în timpul emisiunii sale. A făcut o gafă de proporții în fața unui invitat, iar acesta a fost nevoit să o corecteze pe celebra prezentatoare.

Ce a pățit Teo Trandafir în direct

Chiar dacă are o experiență vastă în televiziune, nu înseamnă că Teo Trandafir nu întâmpină problemă neașteptate, mai ales când totul se desfășoară în direct. Într-un interviu acordat pentru publicația Ciao, prezentatoarea în vârstă de 55 de ani a povestit ce gafă a făcut.

ADVERTISEMENT

Vedeta aștepta să i se alăture un medic, dar acesta nu a mai putut ajunge, deoarece avusese o urgență. În locul lui a fost trimis altcineva, dar Teo Trandafir nu a fost pusă în temă, astfel că l-a prezentat cu numele greșit, iar bărbatul a fost nevoit să o corecteze respectuos.

Totuși, faptul că este de mulți ani pe „sticlă” a ajutat-o să nu se piardă cu firea și a trecut peste cu umor. „La un moment dat, unul dintre invitați nu a venit, pentru că este medic și era în gardă și în locul lui a venit altcineva.

ADVERTISEMENT

Nu am avut de unde să știu și i-am spus domnului respectiv pe numele pe care îl știam. În ceea ce privește momentele mai dificile se întâmplă ca în viață; te gândești de două ori dacă e un lucru dramatic care ar putea să afecteze viața ta sau pe a celor din jur. Dacă nu este, îl tratezi cu umor”, a povestit Teo Trandafir.

Ce meserie ar alege vedeta dacă nu ar mai lucra în televiziune

Cum vara aceasta au existat câteva zvonuri conform cărora ar putea rămâne fără emisiune, Teo Trandafir a vorbit despre posibilitatea de a lucra într-un alt domeniu. Vedeta este interesată de domeniul imobiliarelor, mai exact de construcții.

ADVERTISEMENT

„Prima chestie care-mi trece prin minte ar fi următoarea mişcare: şase luni de pauză în care să iau meditaţii pe domeniul construcţiilor, într-o limbă care-mi este familiară: araba. Pe lângă asta, eu mai vorbesc şi franceza, şi engleza.

Plec în Dubai. Închiriez un apartament şi mă duc să mă angajez la o firmă de construcții. Dar eu vreau să iau bani din ridicarea unei clădiri, nu din chiriile pe două camere decomandate. Sau pot să mă întorc la filologie, la fonetică.

ADVERTISEMENT

Dar am sentimentul că televiziunile au încă nevoie de oameni ca mine. Nu de alta dar, vorba regretatei Stela Popescu: ‘Fetiţă, ia uită-te tu în spate şi vezi cine vine după tine’. Şi m-am uitat…”, a declarat Teo Trandafir pentru Kanal D, conform libertatea.ro. 

ADVERTISEMENT