Life

Lovitură pentru Teo Trandafir! Kanal D a anunţat oficial ce se întâmplă cu emisiunea ei

Lovitură pentru Teo Trandafir! Kanal D a transmis printr-un anunț oficial ce se întâmplă din toamnă cu emisiunea ”Teo Show”, foarte iubită de milioane de români.
18.08.2022 | 17:04
Lovitura pentru Teo Trandafir Kanal D a anuntat oficial ce se intampla cu emisiunea ei
Ce se întâmplă cu emisiunea Teo Show. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kanal D a anunțat ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo Trandafir, ”Teo Show”, care în prezent este în vacanță. Din toamnă lucrurile se vor schimba la postul de televiziune.

Ce se întâmplă cu emisiunea ”Teo Show” din toamnă. Kanal D a făcut anunțul

Kanal D a transmis printr-un comunicat oficial că ”Teo Show” se va difuza din toamnă doar sâmbăta și duminica, de la ora 10:00, și nu de luni până vineri, de la ora 15:00, așa cum au fost obișnuiți telespectatorii.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții postului TV au mai precizat că emisiunea va avea și un altfel de conținut, bazat pe: exerciții pentru minte, informație utilă și interviuri memorabile, cu personalități din diferite domenii. Toate acestea vor fi îmbinate cu distracție.

”Toamna aceasta, românii vor avea parte de multă distracţie, exerciţii pentru minte, interviuri memorabile şi informaţie relevantă, la Kanal D!

ADVERTISEMENT

Din 27 august, Teo îsi va da întâlnire cu publicul în fiecare sâmbăta şi duminică, de la ora 10:00, cu emisiunea “Teo Show” cu o nouă formulă de conţinut, o combinaţie puternică de informaţie utilă, comentariu pertinent, interviuri relevante cu personalităţi din diverse domenii de activitate, precum şi o doză importantă de entertainment.

Cu întelegerea corectă a realităţii, perspectiva unică, dar şi umorul care o caracterizează, Teo va face lumină într-o serie de aspecte ale vieţii de zi cu zi, în acelasi timp intrand în casele oamenilor cu voie bună şi inspirându-i pe cei din faţa micilor ecrane să îşi trăiască viaţa frumos, în mijlocul prietenilor, familiei”, a informat Kanal D, într-o postare pe facebook.

ADVERTISEMENT

Emisiunea ”Teo Show” a ieșit din grila Kanal D din 6 iunie, fiind trimisă în vacanță. În locul acesteia s-au pus ”Casa Iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și ”Jocul Cuvintelor”, prezentat de Dan Negru.

Dan Negru bate recordurile de audiență la Kanal D. Prezentatorul va mai avea încă o emisiune, pe lângă ”Jocul Cuvintelor”

De altfel, Dan Negru a bătut recordurile de audiență cu emisiunea lui, la nivel național, încă de la lansare. Faimosul jurnalist va mai avea însă o emisiune la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Din toamnă, pe Kanal D se va transmite ”Tu urmezi!”, moderată tot de el. Este, la fel, un game show, a cărui temă va fi de această dată cultura generală.

”Tu urmezi” a fost difuzată prima oară în Italia, în anul 2013, sub denumirea de ”Avanti un altro!” și a avut un real succes. Datorită audienței colosale, a fost preluată și de alte țări, precum: Spania, Canada, Albania, Polonia, Ungaria sau Brazilia.

ADVERTISEMENT